ACABAA!!!

asliecem09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
5
1
1
46
HANIMLAR

BEN 03.05.2016 TARİHİNDE ADET OLDUM.DR GİTTİM YUMURTALIK ÖLÇÜMÜ YAPTI 17.günde YUMURTAMIN ÇATLADIĞINI SÖYELDİ O GÜN İLİŞKİ SONRA GEL DEDİ GİTTİM ÇATLAMIŞ HERŞEY YOLUNDA DEDİ.
BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYOR OLMADIM AMA CUMA AKŞAMI DAYANAMAYIP KALİTELİ İDRAR TESTİ ALDIM SONUÇ OLUMSUZ.YİNEDE ÜMİTLENMELİMİYİM?(

Son düzenleme:
Gecikmeden yaptığın için çıkmamış olabilir. Bence 2 gün sonra sabah idrarınla testi tekrarla. İnşallah hamilesindir.

YAA İNANIN

EVETT UMARIM YANILMA PAYI VARDIR.
YAA İNANIN

EVETT UMARIM YANILMA PAYI VARDIR.
Bende subat 15 te early testten yaptim cikmadi 21 adetimdi 20 sinde de normal idrar testinden onda cikti bende yanilma
Olabilir.
İNŞALLAHH BU SAAT OLDU HALA ADET OLMADIM Kİ NORMAL DE SABAH OLURUM KAN TESTİ İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ AMA DAYANAMIYACAĞIM GALİBA GİDİP KAN TESTİ YAPICAM.

İNŞALLAHH BU SAAT OLDU HALA ADET OLMADIM Kİ NORMAL DE SABAH OLURUM KAN TESTİ İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ AMA DAYANAMIYACAĞIM GALİBA GİDİP KAN TESTİ YAPICAM.
Kan testi yaptırabilirsin gebelik varsa çıkar. Sonucu alınca bizimle mutlaka paylaş

Rica Tatlm Bn adetimin gelmesini bklym 8 gün var 2. Günü bal tarçın çörek otu karisimna baslycm kullananların çoğu poztf sonuç alms bence sende dene derim hakknda hayırlısı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…