acabaaaaa

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
arkadaslar uzun zamandan beri bebek istiyorduk ama korunuyorduk son bir aydan beri korunmuyorum cunku artik zamani geldiyini dusunuyoiyoruz su 4gun den beri miden asiri yagiyor hic boyle birsey yasamamistim allaha sukur oyle agrilarim olmazdi dun yengmlerle konusurken midemin yanmasini soyledim acaba hamilemisin hamileliyin baslarin da olabilir dedin acaba belirtilerimi yardimci olurmusunuz

arkadaslar uzun zamandan beri bebek istiyorduk ama korunuyorduk son bir aydan beri korunmuyorum cunku artik zamani geldiyini dusunuyoiyoruz su 4gun den beri miden asiri yagiyor hic boyle birsey yasamamistim allaha sukur oyle agrilarim olmazdi dun yengmlerle konusurken midemin yanmasini soyledim acaba hamilemisin hamileliyin baslarin da olabilir dedin acaba belirtilerimi yardimci olurmusunuz[/QU

gecikmen var mı?

arkadaslar uzun zamandan beri bebek istiyorduk ama korunuyorduk son bir aydan beri korunmuyorum cunku artik zamani geldiyini dusunuyoiyoruz su 4gun den beri miden asiri yagiyor hic boyle birsey yasamamistim allaha sukur oyle agrilarim olmazdi dun yengmlerle konusurken midemin yanmasini soyledim acaba hamilemisin hamileliyin baslarin da olabilir dedin acaba belirtilerimi yardimci olurmusunuz[/QU

gecikmen var mı?[/QU
ya ben aylardan beri cildin icin hap iciyorumicmeye basladikten sonra benim gunlerim oynamaya basladi bir hafa sonra besgun sonra oluyor haptan dolayi oyuzden enson gunumu hatirlayamiyorum nezamandi diye hatirlaya bilsem

gecikmen var mı?[/QU
ya ben aylardan beri cildin icin hap iciyorumicmeye basladikten sonra benim gunlerim oynamaya basladi bir hafa sonra besgun sonra oluyor haptan dolayi oyuzden enson gunumu hatirlayamiyorum nezamandi diye hatirlaya bilsem

Canım bebek istiyorsan ilaç kullanmaman gerekiyor veyada doktoruna söylemen geekir o nedenle sana bebek istediğin için ilacı ona göre vermeli...

kan testinde daha garanti olur.bazen ecz alınan testte çıkmıyor.o zaman da üzülürsün canım.bence sen işi garantiye al

dun test aldim ve cikmadi cok uzuldum demekki midemde sorun var dedim ve gittim doktarada derdimi anlattim testler genelde cikar dedi ben gene kan alayim dedi iki gun sorra ara dedi yarin ariyacagim hadi hayirlisi bir umut iste

Back
X