acabalardayım :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
nişanlım 1 hafta sonra memleketine gidecek.ama ben güvenemiorum,,,
aslında şuan aramız bozuk gerci hiç adam gibi düzelmediya..
tam düzeldi diorum bi bakıorumki canavarlaşmış adam yine geri geldi.bi türlü eski sevgilimi geri getiremiorum.çok değiştiiii :((
şuan konuşmuoruz.hatta azönce yine tartıştık :((

defalarca aramız düzelsin die bisürü şey yaptım ,çıkmazlardan kurtulayım die.tatlı dil,güler yüz,bazen kaçan kovalnır misali,bazen vurkaç taktiği...
belki gülüceksiniz ama insan çıkmazlarda olunca ve bitmesin herşey düzelsin die heryolu denio.bende denedim.kimbilir belkide herkes gibi.
belki başaran oldu yendi kimide yenildi geri çekildi mücadeleden,kimide benim gibi hala mücadelesine devam ediodur.aşk bu yada bi umut..
güven derseniz oda sarsıldı,inanmak derseniz oda sarsıldı.yani duygularım köreldi nişanlıma karşı.
ama hala aklım ve yüreğim rahat diil :(

acaba memlektine gitmesyle iyice aramız açılırmı :(

canım biz bunu bilemeyiz ki :26:
Ama belli ki sen elinden geleni yapmışsın, her yolu denemişsin
Bence fazla üstüne düşme severse zaten arar sorar mesaj atar.. Sen takma kafana :34:

senin böyle düşünmene sebp olan davranışlar neler? onlarıda paylaşırsan daha çok yardımcı olabiliriz sanırım.

senin böyle düşünmene sebp olan davranışlar neler? onlarıda paylaşırsan daha çok yardımcı olabiliriz sanırım.

aramızda gecen anlaşmazlıklar ve tartışmalar.bendeki butun duyguları süpürdü..hiçbişe kalmadı.

şimdide güvenemiorum ya giderde bu seferde hayatımızda daha farklı olumsuzluklar olursa.çünki hep yaşadıklarım olumsuzluklarla ibaret oldu.
memleketine gidipte daha fazla değişmesinden ve başkasına yönelmesinden korkuorum.

bu kadar güvensizlik ve anlaşamamazlıkla nasıl ömür boyu devam edebileceksiniz ki :(

belki değişir die umut ediorum.hani belki bi hayatın şansı vardır die.

ben beceremedim belki hayat değiştirir.eski ilkgünkü ve değişmeden önceki sevdiğim geri döner die.kişiliği beni aşık eden insan geri gelir die

canım biz bunu bilemeyiz ki :26:
Ama belli ki sen elinden geleni yapmışsın, her yolu denemişsin
Bence fazla üstüne düşme severse zaten arar sorar mesaj atar.. Sen takma kafana :34:

canımcıım ne sevdiği belli ne sevmediği..kişiliği değişti bi tuhaf bişe oldu :((

bence memlekete gidince aramız daha da bozulur mu diye düşüneceğine bunu sizin için bir fırsat olarak gör tatlım.. aranızda zaten problemler varmış. belki biraz uzaklaşması ikinize de daha iyi gelir.. yani ben senin yerinde olsam bu sürede kafamı dinlerdim heralde.. ruhumu dinlendirirdim.. kendi kendime iyice düşünürdüm sağlıklı bir şekilde.. sana da böyle yapmanı öneririm. o da orda düşünür nasıl düzeltebilirim diye. ikiniz de birbirinize aşıksanız hatalarınızı görürsünüz ve kaybetmek istemiyorsanız birbirinizi bi daha o hataları yapmamaya çalışırsınız. daha anlayışla yaklaşırsınız birbirinize diye düşünüyorum.. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

bence memlekete gidince aramız daha da bozulur mu diye düşüneceğine bunu sizin için bir fırsat olarak gör tatlım.. aranızda zaten problemler varmış. belki biraz uzaklaşması ikinize de daha iyi gelir.. yani ben senin yerinde olsam bu sürede kafamı dinlerdim heralde.. ruhumu dinlendirirdim.. kendi kendime iyice düşünürdüm sağlıklı bir şekilde.. sana da böyle yapmanı öneririm. o da orda düşünür nasıl düzeltebilirim diye. ikiniz de birbirinize aşıksanız hatalarınızı görürsünüz ve kaybetmek istemiyorsanız birbirinizi bi daha o hataları yapmamaya çalışırsınız. daha anlayışla yaklaşırsınız birbirinize diye düşünüyorum.. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

inşallah inşallah..dua edin nolur..
aslında haklısın.ben şuan sağlıklı düşünemediğim için bu boyutunu göremiodum.

özlesin beni istiorum..kaybetme korkusu olsun istiorum onda..

Back
X