• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acabalarim var gecmise donmek bemi mutsuz ediyor

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Napcagimi bilmiyorum ben ben olmaktan çıktım. Nisanliyim iki ay sonra dugunum var yasamasigm stres kalmadi kayinvalidem canimi okudu hep marka takilan kızina kendine ama bana gelince hep cimri gelinligime bile en ucuzunu buldular. 1500 e gelinlik kumasciya gittik 120 lira fazla cikti kayinvalidem benle gelmedi bile telefonda demedigini birakmadi sen nasil pahali secersin asla kabul etmem diye kiyamet kopardi aglatto gelinlikcilero sinir zaten akrabalari bana sen anlayissizsin diyo o kimse zıt zıt konuşuyor musterisi olmama ragmen. Kayinvalidem surekli bana laf sokuyor her konuda ceyizimde getirceklere kadar karisiyor sanki ben erkek oglu kiz. Hicbir konuda kendimin karar vermesine izin vermiyor mobilyalarimi bile o seciyor sulalr boyu bana karisiyorlar hep bana cimriler . Kv akrabasiyla konusurken en azindan yuzum damattan gulsun dedi. Yanimdayken bide. En önemlisi nisanlim beni hic korumuyor ben kime kizsam onu hakli görüyor hic bana haklisin demedi bir gun olsun hep annesini dinliyor o ne derse beni o yone cekiyor cok bunaldim en kotusude nisanlimdan once biriyle gorusmustum yillardir birbirimizi taniyoruz aslinda ailesi bizim memleketli cok o aileye gelin gitmek istedim anlasamadik iletisimi kestik (aslinda mantigimi dinledim maddi acidan zordaydi zorluk yasarim dedim )o askere gitti ben nisanlimla tanistim hemen sozlendik şimdi gelmis beni nir dusunce sardi acaba onla olsaydim nasil olurdu bana deger veren kvdem olurdu diyorum en azindan yokki bana yapmiyorlar derdim korur kollardi beni diye bu dusunceler yuzunden utanıyorum aslinda ama aklimda hep dönüyor nisanlim beni kollamiyor doye boyle belki cunku nisamlimla artik iletisimim cok kopuk ben cok neşeli insandim cok konusurdum nesem gitti nisanlima hicbirsey anlatmiyorum yine benim ustume gekcek bana kizicak diye cok mutsuzumm hata yapıyorum diyorum cunku nisanlim evlenince boyle olcak kvdem hersye kariscak diyorum aileme mutsuzum diyorum duzelir diyorlar susturuyolar

Basta nasilsa öyle devam Eder bence burdaki cözüm nisanliniz o korumadigi sürece evlensenizde kv böyle devam edecektir

ailen neden susturyor ona anlamadim?
Senmi cok kaprislisin yoksa?

valla işin zor gibi gözüküyor.hep böyle durumlarda kaynanaların gerçek yüzleri düğünden sonra çıkar ama sizin ki düğünden önce kendisini belli etmeye başlamış bile.rahat vermiyor sana.herşeyine karışıyor.böylede olmaz ki ama.
belkide allahın sevdiği bir kulusun ve o gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor senin görmen için.birkez daha düşünmen için.
nişanlınızla severekmi evleniyorsun yoksa görücü falan mı?
nişanlınla konuşmalısın bu durumu.senin arkanda olmadıktan sonra,seni başkalarının karşısında ezdirdikten sonra neye yarar ki bu evlilik?

bence burda sorun kv de falan degil,nisanlinda.kv den hakli veya haksiz,nisanlin her tartismanizda orta yolu bulmak yerine seni haksiz görüyorsa daha simdiden,evlenince gecmis olsun...ortada büyütecek bi sorun yok,o insanlarin görgüsüyle alakali bir durum,kimi cok harcar,kimi el kizi gözüyle bakip her kurusa acir.bence bunu dert edinme,sen kendine iyi kv degil iyi bir es sec.

Kendiniz çalışın kazanın, kendiniz harcayın ki kimseye söz hakkı düşmesin. Masrafları eşinizin ailesi yapıyorsa karışma hakkı buluyorlardır.
Nidanlim kendisi yapiyor ben okuyorum ben çalışmıyorum dedim bizim icin onemli degil dediler ben ucuz salin ttutuum diye bana kizdilar ucuz salon niye tutturdun nize pahalisi varken diye kalabalikta bana hava atti kvdem ama yalnizken uc kurusun hesabini yapiyor oglunun parasinin

bence burda sorun kv de falan degil,nisanlinda.kv den hakli veya haksiz,nisanlin her tartismanizda orta yolu bulmak yerine seni haksiz görüyorsa daha simdiden,evlenince gecmis olsun...ortada büyütecek bi sorun yok,o insanlarin görgüsüyle alakali bir durum,kimi cok harcar,kimi el kizi gözüyle bakip her kurusa acir.bence bunu dert edinme,sen kendine iyi kv degil iyi bir es sec.
Benim anlatmak istediğim sorun etrigimde nisanlim zaten o beni azicik korumaya calissa onun gönlü olsa dese tamamdir hersey gozum gormicek hicbirseyi

valla işin zor gibi gözüküyor.hep böyle durumlarda kaynanaların gerçek yüzleri düğünden sonra çıkar ama sizin ki düğünden önce kendisini belli etmeye başlamış bile.rahat vermiyor sana.herşeyine karışıyor.böylede olmaz ki ama.
belkide allahın sevdiği bir kulusun ve o gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor senin görmen için.birkez daha düşünmen için.
nişanlınızla severekmi evleniyorsun yoksa görücü falan mı?
nişanlınla konuşmalısın bu durumu.senin arkanda olmadıktan sonra,seni başkalarının karşısında ezdirdikten sonra neye yarar ki bu evlilik?
Severek evleniyorum ama gorucu uaulu gibi oldu uc ayda sozlendik nisanlim hep konustum hep sus sacmalama diyor artik soyelemiyorum bisey onada diceklerini biliyorum

Benim anlatmak istediğim sorun etrigimde nisanlim zaten o beni azicik korumaya calissa onun gönlü olsa dese tamamdir hersey gozum gormicek hicbirseyi
bence iyi düsün canim,bu site evlenip 1 sene dolmadan tahammül siniri dolan bayanlarla dolu.bunlarin coguda ne yazik ki ana kuzusu bi esi olanlar.böyle sikintiyla evlenirsen o evlilik cokta saglikli olmaz.bende nisan atmis biri olarak söylüyorum,sonrasinda üzülürüm unutamam falan diye düsünme,illaki unutuluyor :Dsana nisani at diyemem ama seni daha simdiden sahiplenmeyen bir esle bir ömür gecirebilecekmisin?

Sürekli beklentı içindesin..
Digerı d edemezdi seni..

Mutluluk sende..birilerinde değil..
İstedigin şeyleri kendin alcaksın madem öyle..
Sorun istekler degil bana kibarca anlatsalar anlicam bana bagiriyor ve hep ben suclu oluyorum sorun bu olmadikran sonra kimseden bisey isteyemezsin para muhim degil yaklasim muhim

"sapsik58, post: 39107549, member: 647353"]niye olmazmis?
goz gore gore mutlu olmadigin bi adamami verecekler seni?[/QUOTE]bilmiyorum hicbirsey cok yoruld cok mutsuzumm nisanlim benim icin hayal.kiriklig ikocam gibi görmüyorum onu iste esim olarak goremem gibi korumuyor kollamiyor dusuncemi onemsemiyor ben nisanlimi cok sevdim cok hemde ama artik kalbim cok kirik kalbimin sesini duyamiyorum bile cunku

Nidanlim kendisi yapiyor ben okuyorum ben çalışmıyorum dedim bizim icin onemli degil dediler ben ucuz salin ttutuum diye bana kizdilar ucuz salon niye tutturdun nize pahalisi varken diye kalabalikta bana hava atti kvdem ama yalnizken uc kurusun hesabini yapiyor oglunun parasinin

Para nişanlinizin ise kime ne ki?

Back
X