• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acabalarim var gecmise donmek bemi mutsuz ediyor

Bunlari dusunuyosan eger sen o adamdan sogumussun demektir. Eger sevmiyosan yol yakinken ayril bence

Tatlım bence nisanlin seni ezmeye başlamış o ne özgüven demekki beni bırakmaz diye düşünüyor edirne kendini ailenede kimseye. Ne demek nisan atılmaz evlenince şiddet bile gelir şimdi bağıran adamdan.normal bir adam şu aşamada senin gözlerinin içine bakar incitmemek adına. Ama Üzgünüm doğru adam bu değil gibi görünüyor anlattiklarindan.dunyadaki tek erkek o değil sonuçta.

Napcagimi bilmiyorum ben ben olmaktan çıktım. Nisanliyim iki ay sonra dugunum var yasamasigm stres kalmadi kayinvalidem canimi okudu hep marka takilan kızina kendine ama bana gelince hep cimri gelinligime bile en ucuzunu buldular. 1500 e gelinlik kumasciya gittik 120 lira fazla cikti kayinvalidem benle gelmedi bile telefonda demedigini birakmadi sen nasil pahali secersin asla kabul etmem diye kiyamet kopardi aglatto gelinlikcilero sinir zaten akrabalari bana sen anlayissizsin diyo o kimse zıt zıt konuşuyor musterisi olmama ragmen. Kayinvalidem surekli bana laf sokuyor her konuda ceyizimde getirceklere kadar karisiyor sanki ben erkek oglu kiz. Hicbir konuda kendimin karar vermesine izin vermiyor mobilyalarimi bile o seciyor sulalr boyu bana karisiyorlar hep bana cimriler . Kv akrabasiyla konusurken en azindan yuzum damattan gulsun dedi. Yanimdayken bide. En önemlisi nisanlim beni hic korumuyor ben kime kizsam onu hakli görüyor hic bana haklisin demedi bir gun olsun hep annesini dinliyor o ne derse beni o yone cekiyor cok bunaldim en kotusude nisanlimdan once biriyle gorusmustum yillardir birbirimizi taniyoruz aslinda ailesi bizim memleketli cok o aileye gelin gitmek istedim anlasamadik iletisimi kestik (aslinda mantigimi dinledim maddi acidan zordaydi zorluk yasarim dedim )o askere gitti ben nisanlimla tanistim hemen sozlendik şimdi gelmis beni nir dusunce sardi acaba onla olsaydim nasil olurdu bana deger veren kvdem olurdu diyorum en azindan yokki bana yapmiyorlar derdim korur kollardi beni diye bu dusunceler yuzunden utanıyorum aslinda ama aklimda hep dönüyor nisanlim beni kollamiyor doye boyle belki cunku nisamlimla artik iletisimim cok kopuk ben cok neşeli insandim cok konusurdum nesem gitti nisanlima hicbirsey anlatmiyorum yine benim ustume gekcek bana kizicak diye cok mutsuzumm hata yapıyorum diyorum cunku nisanlim evlenince boyle olcak kvdem hersye kariscak diyorum aileme mutsuzum diyorum duzelir diyorlar susturuyolar

orta yolu bulması gereken nişanlın benimki bulamadı denge sağlayamadı ezildi ayrıldım. ahh bu erkeklerr :KK67:lütfen ama lütfen ezdirme kendini ve gecmısındeki kişiyi özleme olmuş bitmiş inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

canm k.vden senin yanında demiş bari damattan yüzüm gülsün diye daha ne diyecek. bunun düşünülecek bir tarafı yok evli değilsin ki at nişanı gitsin evlenince daha kötü olur. şimdiden iletişim kopukluğu var evlenince yapayalnız kalırsın. benden söylemesi

Napcagimi bilmiyorum ben ben olmaktan çıktım. Nisanliyim iki ay sonra dugunum var yasamasigm stres kalmadi kayinvalidem canimi okudu hep marka takilan kızina kendine ama bana gelince hep cimri gelinligime bile en ucuzunu buldular. 1500 e gelinlik kumasciya gittik 120 lira fazla cikti kayinvalidem benle gelmedi bile telefonda demedigini birakmadi sen nasil pahali secersin asla kabul etmem diye kiyamet kopardi aglatto gelinlikcilero sinir zaten akrabalari bana sen anlayissizsin diyo o kimse zıt zıt konuşuyor musterisi olmama ragmen. Kayinvalidem surekli bana laf sokuyor her konuda ceyizimde getirceklere kadar karisiyor sanki ben erkek oglu kiz. Hicbir konuda kendimin karar vermesine izin vermiyor mobilyalarimi bile o seciyor sulalr boyu bana karisiyorlar hep bana cimriler . Kv akrabasiyla konusurken en azindan yuzum damattan gulsun dedi. Yanimdayken bide. En önemlisi nisanlim beni hic korumuyor ben kime kizsam onu hakli görüyor hic bana haklisin demedi bir gun olsun hep annesini dinliyor o ne derse beni o yone cekiyor cok bunaldim en kotusude nisanlimdan once biriyle gorusmustum yillardir birbirimizi taniyoruz aslinda ailesi bizim memleketli cok o aileye gelin gitmek istedim anlasamadik iletisimi kestik (aslinda mantigimi dinledim maddi acidan zordaydi zorluk yasarim dedim )o askere gitti ben nisanlimla tanistim hemen sozlendik şimdi gelmis beni nir dusunce sardi acaba onla olsaydim nasil olurdu bana deger veren kvdem olurdu diyorum en azindan yokki bana yapmiyorlar derdim korur kollardi beni diye bu dusunceler yuzunden utanıyorum aslinda ama aklimda hep dönüyor nisanlim beni kollamiyor doye boyle belki cunku nisamlimla artik iletisimim cok kopuk ben cok neşeli insandim cok konusurdum nesem gitti nisanlima hicbirsey anlatmiyorum yine benim ustume gekcek bana kizicak diye cok mutsuzumm hata yapıyorum diyorum cunku nisanlim evlenince boyle olcak kvdem hersye kariscak diyorum aileme mutsuzum diyorum duzelir diyorlar susturuyolar
Eskisiyle nasıl olurdun bilemem de bence şuan ki ilişkini saglam bi düşün.Şimdiden her şeye karışan kayinvalide , seni korumayan ezdiren nişanlı.Kendini neden mutsuz edesin ki ?

Evlilikte en mühim olan meselelerden biri zaten eşinin desteğidir seni koruyup kollaması kimseye karşı ezdirmemesidir. Maşallah senin nişanlın baştan fire vermiş. Üzüldüm allah yardımcın olsun. Bazen bu yönden çok şanslı olduğumu düşünüyorum bide kv yönünden. Inşaallah düzelir canm ama evlendikten sonra öyle olmuyo hatta daha kötü oluyo. Seninki de tam kaynanalık yapıyo öyle yanında laf sokmalar falan ne geçiyo eline acaba ...

Daha şimdi böyleyse evlenince ne olur ya. Bence dilli ol tuttuğunu koparan gelinler var ya. Onların kıymeti biliniyor gibi sanki bazı durumlarda. Maalesef.

canım seni kimse korumasın zaten
sen kendini koru!
bak benden sana tavsiye bu iş kesinlikle böyle gitmez!
böyle herşeye karışılmaz, geline söz hakkı verilir, eşyaya kadar onlar karışamaz.

sen şu anda hemen bu gece aklını başına al
önündeki 2 ay, çekinme, sinme, susma, sana ters gelen herşeye tepki ver!!!
saygını bozma, hakaret etme ama tepki ver!!!
istemediğin şeye istemiyorum de, zorla mı dayatıyorlar, at kes birşey yap ama tam tepkini koy!
sana laf mı sokuyorlar, böyle söylemenizden hoşlanmıyorum de
daha evli değilsin, dövemezler ya (evlenince şiddet gösterebilirler belki diye böyle yazdım)
eğer senin tepkin karşı tarafı sindirir de yola gelirlerse ne ala
yok gelmezlerse onlar oğullarına tuttururlar zaten ayrıl diye
böylelikle eşin olacak adamın da gerçek kişiliği ortaya çıkar
neticede ak koyun kara koyun belli olur

daha 21 yaşındasın!
bence bir insanın neşesini kaybetmesi çok kötü birşey
kendini sevemezsin, herşeyi mutsuz yaşarsın
bunu kendine layık görme!!! :KK20:

canım seni kimse korumasın zaten
sen kendini koru!
bak benden sana tavsiye bu iş kesinlikle böyle gitmez!
böyle herşeye karışılmaz, geline söz hakkı verilir, eşyaya kadar onlar karışamaz.

sen şu anda hemen bu gece aklını başına al
önündeki 2 ay, çekinme, sinme, susma, sana ters gelen herşeye tepki ver!!!
saygını bozma, hakaret etme ama tepki ver!!!
istemediğin şeye istemiyorum de, zorla mı dayatıyorlar, at kes birşey yap ama tam tepkini koy!
sana laf mı sokuyorlar, böyle söylemenizden hoşlanmıyorum de
daha evli değilsin, dövemezler ya (evlenince şiddet gösterebilirler belki diye böyle yazdım)
eğer senin tepkin karşı tarafı sindirir de yola gelirlerse ne ala
yok gelmezlerse onlar oğullarına tuttururlar zaten ayrıl diye
böylelikle eşin olacak adamın da gerçek kişiliği ortaya çıkar
neticede ak koyun kara koyun belli olur

daha 21 yaşındasın!
bence bir insanın neşesini kaybetmesi çok kötü birşey
kendini sevemezsin, herşeyi mutsuz yaşarsın
bunu kendine layık görme!!! :KK20:

:KK9: :KK9:

ve sen bu insanla iki ay sonra evlenmeyi düsünüyorsun???
böyle bir kadini kendine kv yapmayi düsünüyorsun???
umarim sadece düsünür bir adim öteye gitmezsin!!!
yol yakinken vazgeç bu durumdan!!! hiç birsey düzelmez aksine sen bu dertle çok da yasamazsin!!

Gelinlik ve mobilyalarimi kimseye sectirmem:@ bu kadar karisilmaz ki canim.ben mobilyalara taktim alindi mi?

canım herşey nişanlınızın elinde yaşamadan bilemeyiz ama başta nasıl giderse öyle gider. Eğer nişanlın seni korusaydı ailesini sustursaydı ailesi hiç gıkını çıkaramazdı evlendikten sonra daha çok çekersin yol yakınken bir düşün derim. Allah yardımcın olsun.

Canimbenden sana abla tavsiyesi
Ardina bakmadan kac derim
Simdi hic olmassa nisan atmis olursun
O ne oyle kv dilinin kemigi yok
Ogluda onun yaninda
Sonra konu acarsin esim beni takmiyor,saymiyor diye

Bu arada ailenede sok oldum
Fazladan kizlari mi var acaba
Yangindan mal kacirir gibi gitsinde kurtulalim gibi
Ne demek oyle degisirler falan
Ailkene cok kizdim vallahi
Aileninde seni ezdigini gorunce yandiginin resmidir

ben daha gelinlikçide ayrılırdım..şuanda bunları yapıyorlarsa evlenince hayal bile edemiyorum..kaç kurtar kendini..böyle ayrılmak daha kolay evlenince daha zor..

Back
X