Acayip Hikayeler Star tv

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
Fantastik komedi. Adam Film’le Star Yapım ortak çalışması. 1800’lerin sonunda geçen eğlenceli bir hikâye. Yazın yayına başlamayı planlıyoruz. Twilight serisi gibi değil de twilight zone gibi olan ‘Acayip Hikâyeler’ ise Galip Tekin’in fantastik dünyasını ekrana taşıyor. Pilot bölümü beğendik, o da nisana yetişecek gibi... Bunlar gibi genç kuşağın dikkatini çekecek başka işler de var. Reytingden çok kanal kimliği ve arayışımızı göstermek açısından önemli işler. Sonucu yayımlandıktan sonra göreceğiz.

Heyecanla bekliyorum.
Şevval Sam nerede ben orada.

İlginç olacağa benziyor.

Müjde Ar'ın dizisinin başlamadan bitmesinin ardından bir ayrılık şoku daha yaşandı.
GAZETECİLER.COM - Star TV'de geçtiğimiz hafta Müjde Ar'ın baş rolünde oynayacağı "Bir Bu Eksikti" adlı sit-com'un apar topal iptal edilmesinden sonra şimdi de Hayko Cepkin şoku yaşanıyor.

Galip Tekin'in çizgi romanlarından uyarlanan "Acayip Hikayeler" adlı yapımda başrol oynayan ve hala tanıtımlarda görünen Hayko Cepkin diziden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Büyük umut beslenen diziyle ilgili şok gelişmeyi köşesinden Sina Koloğlu duyurdu.

HAYKO CEPKİN DİZİDEN ERKEN AYRILDI

Star'ın 13 Nisan'da ekran getireceği Galip Tekin imzalı 'Acayip Hikayeler' dizisinde Hayko Cepkin de oynuyordu. 'Di'li geçmiş zaman kullandım, çünkü artık oynamıyor. Bildiğim ilk üç bölümde yer alıyor. Daha sonra ayrılmaya karar vermiş. Hayko, "Anlaşamadık" diyor. Biraz kırgın anladığım kadarıyla.

Hayko'nun diziden ayrıldığını söyleniyordu fakat yeni tanıtımında Hayko vardı, anlatıcı olacakmış.
Dizi bu akşam başlıyor.
Merakla bekliyorum.

Ben sevdim.
Ama çok uzun ömürlü olmayabilir.:)
Ne yalan söyleyeyim bir hikaye daha bekledim.

Bende önceden okurdum Galip Tekin'i Leman'daydı en son,programı da izledim ve beğendim..Tuhaf öyküler'di karikatürleri zaten..

Ben de sevdim.
Fakat çok hızlı ilerledi.
45 dakika olsaydı ama hikaye daha iyi anlatılsaydı keşke.

Evet anlatım zayıftı.
Yani Galip Tekin olduğunu bildiğim için izledim.
Ancak şu var, Galip Tekin'i tanımayan birisi için basit gelir ki bu da tamamen anlatım ve sunumla ilgili.
Ve evet biraz daha uzun olmalı.

Acayip Hikayeler in 2. bölümü bugün:) Konusu gene çok tanıdık; İntikam nedir? Yenir mi? İçilir mi? Alınır mı?
bugün 00.15'te Star'da. Dizinin facebook sayfasında şöyle bişi deniliyo " Acayip Hikayeler'in de şahidi kendisi. Her bölüm içinde gizli bir göz, izler olup biteni.Bulur bulmaz kendisini, ses ver, bilsin farkettiğini..Farkında mısın?
Cuma geceyarısı bölüm içerisindeki gizli baykuşu görüp, Twitter ve Facebook'tan bizimle paylaşan ilk kişi, Acayip Hikayeler dünyasından sürpriz hediyeler kazanıyor.. İlk bölümdeki baykuşu fark ettiniz mi?"
Gerçi ben bulamadım ama onun yerine şöyle bişi buldum ,__,
()
/), ,)
-"-"-
xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Altan Erkekli döktürüyor.
Oturduğum yerde tiksindim adamdan.

İnanılmaz sevdim acayip hikayeleri bazen ürksem de :18: vazgeçilmezim oldu.Tek kötü yanı kısa olması hiç değilse 45 dakika olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…