Acayip sogudum

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bizim akrabalar degişik acayip dedikoducular.Bu yuzden cıddı mesafe koydum.Bir amca kızım var.Ciddem öok fena ve laf taşıyor.İşi gücü o napmış bu napmış.Geçen kardesım telefonda konusurken kardesımın sevgılısı ıcın senı aldatıyo artık hedıye almıyo falan dedi şakasına sanırım.Ama acayıp sogudum ondan.Mesajlasmıyorum aramıyorum.O da hep kardesımı arıyo bıseyler anlatıyor.Haftasonu söz var.Orda kardesım benı bırakıcak ve onun yanından ayrılmıycak.Görüşmesem adam gıbı arkadasım yok.Görüşsem sıkılıyorum hep mılletı cekıstırıyor.Bilemedim napayım

Çok resmî ilişkilerim var kuzenlerimle .
Fb üzerinden doğum günü falan kutlarlar bence en temizi bu .
Telefon numaram bile yok hiçbirinde
Bence gerekte yok .
Yok dayıoğlu,teyze kızı falan gerek yok

B
Çok resmî ilişkilerim var kuzenlerimle .
Fb üzerinden doğum günü falan kutlarlar bence en temizi bu .
Telefon numaram bile yok hiçbirinde
Bence gerekte yok .
Yok dayıoğlu,teyze kızı falan gerek yok
Biz aynı semtteyız.Bile gelıyorlar falan.Mecbur muattap oluyorum :(

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler.
İnsan bazen en yakınından yer kazığı bu yüzden mesafeli olmak her zaman daha iyidir. Eğer yanına gelmesine engel olamıyorsan eve geldiğinde soğuk davran ki bir şeylerden hoşlanmadığını anlasın belki zamanla yanına gelmeyi bırakır. Sen de başka uğraşlarla uğraş. Bir hobi edin kendine. Evdeki vaktini güzel güzel değerlendirmek varken böyle laf taşıyan insanlardan uzak dur zaten...

Normal davranıyorum artık görünce.Çok degişikler.İşleri güçleri o bunu yapmış bu bunu yapmış.Bende gidip gelmiycem artık.Kardeşimde agzı yanana kadar gidip gelir

biz eskiden sıkı pıkıydik.
nolduysa bi anda bitti
çekemezlikler başladi.
evlendim arayip sormadi.
bebegimi kaybettim gelmediler.
bebegim doğdu o zaman geldiler.
yinede olsa aramiyorum o iş bitmiş bile.

biz eskiden sıkı pıkıydik.
nolduysa bi anda bitti
çekemezlikler başladi.
evlendim arayip sormadi.
bebegimi kaybettim gelmediler.
bebegim doğdu o zaman geldiler.
yinede olsa aramiyorum o iş bitmiş bile.
Birbirlerinin evlılıklerını falan karsılastırıyorlar.En ıyısı mesafe bunu anladım.Cumartesi sözden sonra zaten görmem uzun süre.

Birbirlerinin evlılıklerını falan karsılastırıyorlar.En ıyısı mesafe bunu anladım.Cumartesi sözden sonra zaten görmem uzun süre.
bencede mesafe.. akraba gününe çagrilidim kabul etmedim çünkü evim uzaktı şehirdişinda. abimgil gidiyor gel sende katıl diyo. nasıl geleyim işim gücüm var evde iş.. çocuk da var eee ben napayım.
takmiyorum bile gitsem bi iki kelime konuşuyoruz nasılsın o kadar. başka yok.

aman çok var onlardan
uzak durunca da dedikodunu yapıyorlar
güleryüzlü ol çünkü ailenden biri birşeylerini anlatıp paylaşmak zorunda değilsin ama güleryüzlü samimi gibi ol

Back
X