aceba hatayi nerde yaptim

kaynanam konusunda yardim :(

• .

OY: 0 0,0%
  • ..

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

eso_1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
1
0
1
30
merhaba arkadaslar, isterseniz en bastan baslayim. 2012 senesinde tanistim esimle 2,5 sene ciktik okadar güzeldiki. kendimi okadar sansli kiliordumki. 2014 de evlilik teklifi yapti henüz erken geliordu cünkü 19 yasindaydim fakat hayir diyemezdim hayalerimin beyaz atli prensiydi. evet dedim ve istemeye geldiler. neyse nisanlandik asil ozaman anladim sonuna dogru hata yaptimi. kayin valide denen canavar zerre bsy yapmadi anca kendini acindirir ve param yok der kayin babam tam bir pintinin önde gideni, herseyimizi esimle ben yaptik (altin dügün ev ev dösemesi vesayre...) bnim annem arayip adetleri anlatinca bizde öyle adetler yok demis bu yüzden benim annem babam cok yardimci oldu. herseye tmm dedim evimizide kaynanam gilin ordan istedi esim ayni semteyiz ama cok yakin deyiliz. fakat evlenince basladi hersey ESIM HAKKINDA 1 KÖTÜ KELIME DIYEMEM AMA AYLESI RESMEN KARAKTERSIZ! herseyime karismak istiorlar herseye bsy diorlar vesayre bnim kisiligim onlara tmm diyip susmaya müsade etmior okadar laf sokuyorum yine banamisin demior. mesela bna cok acik dior heryerim acikmis bnden 2 yas kücük kizi var ona itim diyemior hersey serbes istedini yapior. hicbsyine karismior okadar bok yemesine ramen hep esra hep esra hep esra. bna kaynanalik kayinbabalik yapmiyan insanlar bnden gelinlik yapmami beklio. onun köpeyi olmami istio etrafinda dönmemi istio. bnse serbest bi aylede ve cahil olmayan insanlarla büyüdügüm icin cok zoruma gidio sapir sacma konusmasi sürekli acindirmasi (KI COK PARALARI VAR) cok bunlaldim süreki esime koluyo baskalarina kogluyo et yemiorum diye. gecen anahtarini kaybetmis demis orda bur geri esra calmistir anahtarini vermek istemiodu demis. yani cok usandim biktim bn neyi yanlis yapiorum?????? esime desem o pek karismak istemio cünkü karisma fln diyip azina sicio ve anlamio yine yapio. her ters lafina laf sokuyom ikaz ediorum anlamio. kizi dahi bni tutup karisma dio yine bnle ugrasio. aceba esim bna cok yakin ona cok soguk davrandindanmi bni rakib olarak görio lütfen yardim edin???? :(

Back