Acele Burun Estetiği

Ellfiayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
140
49
98
Merhaba, ben ameliyat olmaya karar verdim. bir süredir buralarda burun estetiği olan arkadaşların deneyimlerini okuyorum. Size bir sorum olacak 😊

Ameliyattan 2-2.5 ay sonra mezuniyet törenim olacak ona yetişmesini istiyorum. Orta kalınlıkta bir cilde ve kemerli bir buruna sahibim. Burun kanatları biraz daraltılacak ve kemer gidecek. Piezo tekniği ile açık ameliyat yapılacak.

Sizce çok mu riskli olur mezuniyetten önce yaptırmak? Şişlik iner mi? Bakış, gülüş düzelir mi ?? Fotoğrafta çok belli olur mu ödem şişliği?? Sizin iyileşme süreciniz nasıl oldu??? 😇

((Şimdiden vücudum ödem tutmayacak şekilde besleniyorum Ve uzun zamandır iğneli epilasyon yaptırdım yüzüm sonrasında şişmezdi.))

Her ne olursa olsun, ilk 24 saat buz uygulamalisin, benim oglum ameliyat olup ciktiginda hic bir seyi yoktu, hemsireler cok iyisin hic bir seye gerek yok dediler ama ikinci ve ücüncü gün buz uygulamadigi icin yüzünde cok fena ödem oldu gözleri kapandi nerdeyse!!!! bu hatayi sakin yapma en önemlisi o, iki ay bence iyi bir süre, oglum o duruma ragmen 3 hafta sonra cok iyi gözüküyo ama burun ucundaki ödem hala var, ama yandan cok cok iyi duruyor burnu onda da kemer vardi bu arada.

ilk 2 hafta çok değişik bi yüzün olacak yani şişmese bile aynaya bakılmayacak kadar çirkin bir yüz seni bekliyor,gerekli şekilde beslenip yürüyüş yaparsan sonraki süreçte ödemleri en hızlı sürede atarsın bir de cildin ne durumda nasıl bir tepki verecek onu da bilemeyiz,kalın ciltler zor toparlanıyor ama az morarıyor

herşeye rağmen 2.5 aylık süreçte şişlikler minimuma iner en azndan yüzünde kalmaz burnun bazı bölgelerinde ödemler olabilir ama onu kimse anlamaz zaten resimlerde de pek belli olmaz yine de gülüşün ifaden değişebilir burun çok değiştiriyor insanı eğer önden çok sorunlu bir burnun varsa kesinlikle ifaden değişecektir ama önden pek problem yoksa o kadar da farklı bir değişim olmaz

Her ne olursa olsun, ilk 24 saat buz uygulamalisin, benim oglum ameliyat olup ciktiginda hic bir seyi yoktu, hemsireler cok iyisin hic bir seye gerek yok dediler ama ikinci ve ücüncü gün buz uygulamadigi icin yüzünde cok fena ödem oldu gözleri kapandi nerdeyse!!!! bu hatayi sakin yapma en önemlisi o, iki ay bence iyi bir süre, oglum o duruma ragmen 3 hafta sonra cok iyi gözüküyo ama burun ucundaki ödem hala var, ama yandan cok cok iyi duruyor burnu onda da kemer vardi bu arada.

tamamam buna da çok dikkat edeyim. Teşekkür ederim😊 oğlunuza da çok geçmiş olsun 😊

ilk 2 hafta çok değişik bi yüzün olacak yani şişmese bile aynaya bakılmayacak kadar çirkin bir yüz seni bekliyor,gerekli şekilde beslenip yürüyüş yaparsan sonraki süreçte ödemleri en hızlı sürede atarsın bir de cildin ne durumda nasıl bir tepki verecek onu da bilemeyiz,kalın ciltler zor toparlanıyor ama az morarıyor

herşeye rağmen 2.5 aylık süreçte şişlikler minimuma iner en azndan yüzünde kalmaz burnun bazı bölgelerinde ödemler olabilir ama onu kimse anlamaz zaten resimlerde de pek belli olmaz yine de gülüşün ifaden değişebilir burun çok değiştiriyor insanı eğer önden çok sorunlu bir burnun varsa kesinlikle ifaden değişecektir ama önden pek problem yoksa o kadar da farklı bir değişim olmaz
Önden sadece kanatlar biraz büyük onun dışında bir problem yok. Teşekkür ederim 😊

Plastik cerrahi hemşiresi olarak birkaç yorum eklemek isterim.Unutma ki burnun oturması bir yıla kadar uzayan bir süreç.İlk iki hafta burun ve yanak şişliğin olabilir ama yaklaşık bir aylık süreçte bu şişlikler senin gözüne batmayacak kadar iner.2,5 aylık süreç sonunda seni rahatsız etmeyecek şekilde olurlar çok az kalacağını umuyorum...

Back
X