- 19 Haziran 2013
- 606
- 138
Merhabalar kizlar hemen konuya giriyorum bu aralar cok bunaltildim annem babam tarafindan , önceki konumu bilen bilir cocugun biri beni begenmis istemis ama ben istemiyorum . ailem bu konuyu bana ilk actiklarinda babam sen istemiyorsan sorun degl zorlamayiz seni dedi , galiba kabul edecegimi düsündüler ama etmedim simdi sürekli ikna etmeye calisiyorlar baski yapiyorlar naz yapma diyorlar kabul etmemi bekliyorlar . oglan cok sevdikleri bi aileden oldugu icin annem babam istiyorlar ama tanimiyorum bile kendisini sadece 2 kere gördüm ve hic ilgimi cekmedi . zaten aylardir abimede baski yapiyorlar evlenmesini istedikleri icin ayni aileden olan bi kizla . abim basta hic kabul etmedi yeni yeni kabul etti kendi istedigi icinmi baskilar yüzündenmi bilmiyorum . beni isteyen biri cikinca banada baski etmeye basladilar ama zorla güzellik olmaz degilmi . bi kac gün önce babam bagirmaya basladi bana yasiniz geldi 1 seneniz kaldi evlenip gideceksiniz fln filan zaten bu yasta evde kalmis muamelesi görüyorum , ben 14 15 yasinda evlendim diyenimi dersin senin yasindayken cocuk dogurdum diyenimi desiniz napim yani siz o yasta evlendiniz cocuk yaptiniz diye ben gec kalmismi oluyorum hangi devirdeyiz . annem sürekli evini ne renk istiyorsun karar ver ceyizine biseyler alirim diyor . biktim ya biktiim hic bisey hisetmedigim biriyle evlenmek istemiyorum ya bende sevdigim güvendigim biriyle evlenmek istiyorum suan daha cok erken birakinda bari kiminle evlenecegime kendim karar verim yillardir yemek yapmayi bilmezsen temizlik yapmasin ev islerini bilmezsen kocan seni döver yok bilmem kapi önüne atar laflari iyice bunalti zaten beni