ACELYAM öncesi- sonrasi

süper olmuş bayıldım cesaret edebilsem bende olacağım ama o cesaret bende yok mlsf...

canim yeterki iste istemek basarmanin yarisidir ben taaa almanyalardan gittim istanbula neler cekdimhikayemi okuduysan anlarsin ...bence isteiyorsan bir an bile durma ben bunca sene neden bekledim diye kendi kendimi yiyorum emin olki emre beye beni sorarsan sana der ben cok korkakk birisiydim ben olduysam sende olursun emin ol..öptümkaydirigubbakcemile2

bu arada naçizene bir fikir istersen çene protezide düşüne bilirsinn ozman gerçektenn ultraaa süper olursunnnn çizim yaptırıp birr bakabilirsin:))) kanına girmiyim tabii:)

canim ya onu emre beyde bana sordu ama ben istemedim ne bileyim: sen genede kanima girme mucuksboshayallersmile

:nazar: Canım maşallah diyim önce çoook çok güzel olmuş gerçekten fıstık gibi olmuşsun tam barbie burnu olmuş bu burun herkese gitmez ama senin yüzüne tam gitmiş sanki önceki burnun senin değilmişte doğuştan burnun buymuş gibi olmuş alkisalkisalkis hayırlı olsun yeni burnun güle güle kullan canımm a.s

mucuks cok tsk ederim gülüm...efet bende eski buruna bakinca cok sasiyorum ve sanki bu yeni burun hep benimmis gibime geliyor tek sorun sevgilimin kiskanclikdan begenmemesi oldu onuda takmiyorum zaten kiskancdi hic istemiyordu tam kiskanc oldu cikdi:lepi:

Çok güzel olmuş.Maşallah diyorum hemen.Yeni burnuşunla sağlıklı günler diliyorum. :)))

Kızzzzzzzzzz ne ara oldun sen ameliyatıııııııııııııııııııııııı çoktandır girmiyodummmmmmmm ayyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))

Back
X