Acemi annee

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
kıxlar benim bir aylık bebegim var bebegim ilk zamanlarda cok aglardı son günlerde düzene girdi gibi ama bazen saatlerce emiyor ve gögsümde süt kalmadıgı için doymuyor bende mecbur aksamları ogluma mama veriyorum birde birde aksamları nedendir bilmem aksam saat 6 da baslıyor gece 9 a kadar aglıyor bazen mama verince sakinleşiyo bazen mama da versem altınıda değiştirsem susmuyo ama rutin bi sekilde her gün aksam 6 da baslıyo aglamaya ve saatlerce aglıyo ağlarken kucagıma alıp hızlı dans edersem elektirik süpürgesini acarsamda susuyo sizin bebeklerinizde böylemi haa birde su var aglama krizine girince arada nefessiz kalıyo ve morarıyo sesi cıkmıyo bişey olcak diye cok korkuyorum. bana biraz akıl verin normalmi bunlar birşeydaha gece gündüz 2 saatde bir uyanır doymak ister aglama krizi zamanı dısında ama ögleden soraları saatlerce uyumak istiyor o kadar zorluyorum o zamanda uyanmıyo sizce kendi haline bırakayımmı cünki diğer zaman dilimlerinde hiç ögün atlamaz zaten cok yoruyo beni. yoksa yine 2 saatde uyandırayımm BİR AKIL LÜTFEN. BU ARADA HEMŞİRE BEBEGİN İRİ SEN BUNU DOYURAMAZSIN MAMA DA VER DEMİŞTİ AMA BEN MAMAYA ALISSIN İSTEMİYORUM SÜTÜM ARTARMI SİZCE ???????????????????????????????????????**

uyku düzenine müdahale etme... 2 saatte bir zaten emdiği için uyanır.. kolik ağlamalarına çözümü bulmuş gibisin kucağında dans ederek... bunun dışında kilo alımı güzelse zaten mama vermen gerekmeyecek... yani mama verip vermeyeceğini dr un sana kilo gelişimini kontrol ettikten sonra söyleyecek... yeni annesin, sana önerim bebeğinin gelişim basamaklarını araştır öğren... eğer gelişim basamaklarındaki temel ihtiyaçları bilirsen herşeyi bilinçli bir şekilde çözebileceksin.... bebeğinle sana sonsuz mutluluklar dilerim..........

benim bebeğimde akşama doğru ağlardı ve birkaç saat hiç susmazdı.gaz sancısı yüzünden.ikibuçuk aylıkken geçti o ağlamaları.seninkide kısa sürede geçer inşallah.sütün bebeğin emdikçe artar doymadığını düşünme.doymasa bebeğin iri olmazdı zaten.birde uyku düzenini bozma acıksa uyanır zaten.Allah yardımcın olsun.

Hic bozma moralini gaz sancisi o gecer saati falan belli hep ayni saatte baslar biter oyalayacaksin bebegini idare edeceksin bir iki ay yediklerine dikkat et sende gaz yapan seyleri yemezsen azaliyor sut konusundada o hemsire halt etmis banada emmez senin bebegin demisti hemsirem gayette emiyor canim gun icinde aklina geldikce emzirdikce bol su ic bak bakalim sutun artiyor mu artmiyormu bebegin memeyi tutmaya devam ediyorsa sut geliyordur gogsun bosalmis gibide olsa sut bitmiyo hemen bi bardak su ic gelmeye devam ediyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

Evde çocuk bakmak parka götürüp oynatmaktan kat ve kat daha zor...

Evler küçük, tehlikeli noktalar var (mutfağa mı gitti, aman banyoda deterjanlara dokunmasın, aman balkona mı çıktı derdi bitmiyor)

Çocuğun tehlikeli noktalara ulaşmadan anneye/bakıcıya/anneanne/babaanneye uyarı veren bir çözüm geliştirilmiş.

www.childfreewristband.com/tr
Mail bırakanlara 60 TL'lik ürünü ücretsiz gönderiyorlar:)
ben bıraktım sizlerle de paylaşıyorum. Bileklik bluetoothlu ve çocuğa zarar vermiyor (Evde wireless kullanmak gibi düşünebilirsiniz, radyasyon vs yayan bir teknoloji değil)

sevgiler, kolaylıklar herkese,

Merhaba canım,
Yazdıklarını okurken oğlumun ilk 3 ayını hatırladım.Aksam 6 dan gece 12 ye kadar ağladığını biliyorum su an 9 aylık ve gerekmedikce aglamiyor Muhtemelen kolik yani gaz sancısı yüzünden ağlıyor biz fön açıp kucagimizda gezdiriyorduk benim bebegimde 4.5 kg dogdu ve sütün yetmiyor dediler mama vermeye başladım mama verdikçe sütüm azaldi ve bigün beni emmemeye başladı hala bununla ilgili çok uzgunum sabırlı olmanı ve emzirmeni tavsiye ederim 3 aydan sinra kolik sancısı biticektir ve aglamalari azalicaktir o nedenle tedirgin olma uyurken 3 saati geçerse kucaguna alip emzirmeni öneririm hayirlisiyla büyüt bebisini inan bana bu aylar gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…