kıxlar benim bir aylık bebegim var bebegim ilk zamanlarda cok aglardı son günlerde düzene girdi gibi ama bazen saatlerce emiyor ve gögsümde süt kalmadıgı için doymuyor bende mecbur aksamları ogluma mama veriyorum birde birde aksamları nedendir bilmem aksam saat 6 da baslıyor gece 9 a kadar aglıyor bazen mama verince sakinleşiyo bazen mama da versem altınıda değiştirsem susmuyo ama rutin bi sekilde her gün aksam 6 da baslıyo aglamaya ve saatlerce aglıyo ağlarken kucagıma alıp hızlı dans edersem elektirik süpürgesini acarsamda susuyo sizin bebeklerinizde böylemi haa birde su var aglama krizine girince arada nefessiz kalıyo ve morarıyo sesi cıkmıyo bişey olcak diye cok korkuyorum. bana biraz akıl verin normalmi bunlar birşeydaha gece gündüz 2 saatde bir uyanır doymak ister aglama krizi zamanı dısında ama ögleden soraları saatlerce uyumak istiyor o kadar zorluyorum o zamanda uyanmıyo sizce kendi haline bırakayımmı cünki diğer zaman dilimlerinde hiç ögün atlamaz zaten cok yoruyo beni. yoksa yine 2 saatde uyandırayımm BİR AKIL LÜTFEN. BU ARADA HEMŞİRE BEBEGİN İRİ SEN BUNU DOYURAMAZSIN MAMA DA VER DEMİŞTİ AMA BEN MAMAYA ALISSIN İSTEMİYORUM SÜTÜM ARTARMI SİZCE ???????????????????????????????????????**