• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi annelik

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Kizlar merhaba tecrubeli annelerden yardim istiyorum 23 gunluk bebegm var iyi uyuyor ama gazi var bazen hep memede kalmak istiyor koyuyorum besigine uyumuyo araniyo surekli bende emzik verdim bugun tutmuyodu ama tuttu aceba emse bi sorun olurmu benim gogsumu unuturmu tutmamazlik yaparmi yardimci olurmusunuz :( ilk bebegim acemiyim geceleri uyumuyor gazi oldugu icin emzirmekten halsiz dusuyorum smdiden tesekkurler

Kizlar merhaba tecrubeli annelerden yardim istiyorum 23 gunluk bebegm var iyi uyuyor ama gazi var bazen hep memede kalmak istiyor koyuyorum besigine uyumuyo araniyo surekli bende emzik verdim bugun tutmuyodu ama tuttu aceba emse bi sorun olurmu benim gogsumu unuturmu tutmamazlik yaparmi yardimci olurmusunuz :KK43: ilk bebegim acemiyim geceleri uyumuyor gazi oldugu icin emzirmekten halsiz dusuyorum smdiden tesekkurler
Güle güle büyüt tatlım. Zamanla anlayacaksınız birbirinizin dilinden , normal herşey. Emzik tutması senin göğsünü unutturmaz. Size kalmış bişey tabi verip vermemek...
Gaz olayında da uyusa bile mutlaka gazını çıkarmaya çalış, sende sakin ol yediklerine dikkat et.
Herşey düzene girecektir zamanla

Yemeklerine kimyon kat. Emzirdikten sonra sırtını ovalayarak gazını çıkar gaz masajı yap. Gaz yapacak yemek yeme.

2 saatde bı 30 dk emzir hala aranirsa emzik ver
Emzirdikten sonra gazi mutlaka cikarttir ve hemen yatırma 15 dk kucakta tut midesi bı dinlensin

Gaz sancısı çeken bebek tok olsa da aranır emince rahatliyor ama habire emzirirsen gaz üstüne gaz olur bağırsağı sütü 2 saatde sindiriyor

Emzik gercekten cok kurtarici oluyor mama vermedigin surece anne sutunu birakmaz sonucta meme acligi giderecek bir sey degil saglikla buyutun bebeginizi

Kimyon ve rezene çayı tüketin... Her emmeden sonra sırtına masaj yapın, sırt üstü yatırıp ayaklarını karnına doğru ittirin, yüz üstü yatırırsanız o da iyi gelir( Yanından ayrılmayın) emzik tutması anne memesini unutturmaz ama biberon unutturur... Emzik alması sizi biraz daha rahatlatır en azından sürekli memede uyku isteyip sizi yorgun düşürmez. Güle güle büyütün, Allah bağışlasın ...

Kizlar merhaba tecrubeli annelerden yardim istiyorum 23 gunluk bebegm var iyi uyuyor ama gazi var bazen hep memede kalmak istiyor koyuyorum besigine uyumuyo araniyo surekli bende emzik verdim bugun tutmuyodu ama tuttu aceba emse bi sorun olurmu benim gogsumu unuturmu tutmamazlik yaparmi yardimci olurmusunuz :KK43: ilk bebegim acemiyim geceleri uyumuyor gazi oldugu icin emzirmekten halsiz dusuyorum smdiden tesekkurler

Emziğin anne memesi için bir kriter olduğuna asla katılmıyorum. Bebek ikisini gayet güzel ayırt ediyor.
İlk 15 gün emin değildim ama sonra dayanamayıp emzik verdim. Oğlum da zaten 1 buçuk aylıkken tuttu. Ve çok rahat ettim. Aç olmadığı halde manevi ihtiyaç için memede durmak istiyordu ama ona da bir zamana kadar dayanabiliyor insan.
Şu an 1 yaşında ve ben de emzik sayesinde geceleri dinlenebiliyorum. Zaten 4 buçuk aylıkken çalışmaya başladım. Gece uykusuna daha çok ihtiyacım vardı.

İnanın meme isteğinde azalma falan olmadı. Gece yine 2 sefer falan emmeye uyanıyor. Diş çıkarma döneminde daha çok emmek istiyor sadece.

Bebegmm boyle memede klmak istedigi zman ellerini ayaklarini cirparak emiyo uyumuyo emmek istiyo aceba gazdanmu bn gazini ckaramiyorum omzumda srtini ovuyom ama ckmiyo gazi gceleri bnde oyle yatiriyom

Bebegmm boyle memede klmak istedigi zman ellerini ayaklarini cirparak emiyo uyumuyo emmek istiyo aceba gazdanmu bn gazini ckaramiyorum omzumda srtini ovuyom ama ckmiyo gazi gceleri bnde oyle yatiriyom
Canım bağırsak düzenini bulması ancak 40 günü buluyor, biraz daha büyüdükçe düzene girer, sen emmek istedikçe emzir , kendin kimyon rezene vs iç, arkadaşlar da Öneriler yazmışlar zaten, kolay gelsin

Back
X