• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi elti

Ya kahve dediğim damla sakızlısından tut
Az kavrulmuşuna baya geniş kapsamlı bişey.
Yanında draje poşetide olacak..

Üzerine de hatırlı muhabetler falan filan bişiler yazıcam :)

Dışarıda yemeğe hepiniz bozuluyorsunuz maşallah
İyi ki sizinle elti olmuyorum :KK70:

Yandın yandın iyiki benle değilsin :KK53::skandal::skandal:

davete karşılık vermezseniz ayıp olur ama dışarda yemeğe davet etmek gayet iyi bence.

Bu seferlik alirsin, sohbetlerinizde de" bazen disarda takilalim yigelim icelim, daha farkli olur" diye soyliye bilirsin. Hediyelerin guzel evet, bir arkadasin yazdigi gibi, yaninda bir pasta olsa, guzel olur diye dusunuyorum.

Dışarda davet iyi ama özel değilse merak ettim eve neden çağıramıyorsunuz :)
Ayrıca hediyeler gayet iyi beğendim ben :)

Yazdım sebeplerimi bir yorumumda
Görmüşsündür :)
Altından kalkabileceğim birşey değil demek istemiyorum ama
yorgun argın, sadece hizmet etmek istemiyorum
böyle yazınca tembell olduğuma kanaat getirdim.

Aaaaa olmadı ev yemeği gibisi varmı hiç:))
Yaaa elbette guzel oluyor ama ben de mahvoluyorum birini cagirinca. 1 yasinda oglum var durmuyor zaten ben yemek yaparken. İnsanlar cok doke saca yiyor,onlerine onluk baglicam yakinda ;) hem onden hem de onlar gidince temizlik cok yorucu. Ben de kimseye gitmek istemiyorum cunku ev sahibi surekli ugrasip didiniyor, yuzunu bile goremiyoruz. Birsuru dezavantaj yani ev davetinde

Pfffff.
İnsanlar karşıda ki kişinin durumunu anlamayacak kadar sığ tipteler.
Bu bozulmalık bir durum değil ki.
Bozulacak haddi kendimde görmezdim açıkçası.

Herkesin kendi hayatının kuralı, düzeni, işleyişi vardır.
İlla herkes bizim gibi olmak zorunda mi ya.
Hayret bir sey.
Nasıl sinirleniyorum şöyle durumlarda.

Şuana kadar kimseyi eve almadıysanız eğer eşinin kardeşi bu durumdan haberdardır.

Siz dışarı yemeğe davet ettiğiniz de bunu nişanlısına kendi açıklayabilir.

Yengemin hayat felsefesi böyle. Yemeklerde dışarıda buluşuyoruz, sakın yanlış anlama herkesin kendine gore bir düzeni var vs desin iste.

Neden insanlar herkesi kendi gibi görmek zorunda ya da beklentilerini düşürmeden yaşamak zorundaymış gibi davranıyorlar anlayamiyorum

Hediyeler çok güzel olur.
Sonuçta siz düşüncesiz ve mesafeli bir insan olsanız hediye almazdınız. Ben böyle bakarım olaya.

Ayrıca bu hafta sizi davet etti diye haftaya hemen sizin davet etmeniz gerekmez.
Biraz zaman girsin.

Bana gore de ilk davet için dışarısı daha uygun mesela.
İnsan samimi oldukça evinde ağırlar.

Ben bozulmam hoşuma gider de siz niye evde yemeğe misafir alamıyorsunuz? Dışarı götürülecek insan var, götürülmeyecek insan var.

Bir de bozulursa ailesini davet etmemenize bozulabilir. Ben buna bozulurdum sanırım.

Ama o da benim ailemi davet etmedi ki.
Ben eşim oğlum sadece.

valla okuyunca ben de öyle düşündüm ya alınma:))
altı üstü bir akşam yemeği.
pratik bazı çözümlerle altından kalkılır .
sanki 20 kişilik davetmiş gibi büyütme gözünde

Yaaa elbette guzel oluyor ama ben de mahvoluyorum birini cagirinca. 1 yasinda oglum var durmuyor zaten ben yemek yaparken. İnsanlar cok doke saca yiyor,onlerine onluk baglicam yakinda :KK66: hem onden hem de onlar gidince temizlik cok yorucu. Ben de kimseye gitmek istemiyorum cunku ev sahibi surekli ugrasip didiniyor, yuzunu bile goremiyoruz. Birsuru dezavantaj yani ev davetinde

Şimdi misafir ağırlamak kolay değil tabi,ona katılıyorum arada olan birşeyse yine bişiler yapıp ortaya çıkarıyoruz..
Çocuk olunca helede küçükse biraz daha zor olabilir..
Yada ben seviyorum uğraşmayı,antin kuntin yemeklerle uğraşıyorum.

hediyeleriniz gayet zarif, hiçbir sorun yok. ama bu kadar incelikli düşünmek zorunda değilsiniz bence, yani bu benim fikrim. henüz evli bile değiller. ama tabii sevdiyseniz ve samimi olmak istiyorsanız bilemem. ama ben yapım itibariyle elti görümce vs samimi olacağımı sanmıyorum.

Ben sadece ona karşı değil
genel anlamda herkese karşı ince düşünmeye çalışırım.
Yani o bana çok iyi yaklaştı baya ilgi gösterdi.
Karşılık vermemek olmaz şimdi :)

Ya kahve dediğim damla sakızlısından tut
Az kavrulmuşuna baya geniş kapsamlı bişey.
Yanında draje poşetide olacak..

Üzerine de hatırlı muhabetler falan filan bişiler yazıcam :)

Dışarıda yemeğe hepiniz bozuluyorsunuz maşallah
İyi ki sizinle elti olmuyorum :KK70:
Benle elti olabilirmissin,bendeki densiz gorumceyi verip seni elti olarak almak istiyorum :)

Yok ben de böyle olacağım yoldaş arıyorum hehe :D
Ben hani özel bir durum sandım bir anda kötü bir durum mu acaba allah korusun dedim
En iyisini yapıyorsun valla çağırmayınca eşinin tarafı dedikodunu yapıyordur belki ama çağırınca da her şeye burun kıvırıyorlar ya yemeğe ya hizmete sen dört dörtlük hazırlansan da yani boşver :)

Bana böyle hediye gelse memnun kalırdım fakat eve yemeğe niye alamadığını merak ettim

Şimdi gördüm sebebini (:
Dışardan ev yemegi yapan yerden siparişler verin.
Olmazmı?

Uyelerin cogu disarida yemege bozulunca aksi fikrimi belirtmek istedim.
Sevgili shapee shapee oncelikle hediyelerin cok ince dusunulmus bana verilse memnun olurdum.

Herkes imkanlari dahilinde misafirlerini agirlar ben disariya da davet edilsem eve de cagirilsam hosuma gider.
Beni evine cagirmadi diye art niyet dusunmem. Ilk olarak esinizin kardesine seni nisanlinla yemege cikarmayi planliyorum, nisanlina teklif goturecegim diyebilirsiniz.
Hangi gunu tayin ettiyseniz kiza bir teklifte bulunun, isterseniz yemekteyken soylersiniz evde misafir agirlamanin sizi zorladigini.
Yemek sonrasi kahveleri evde icelim mi diye teklifte de bulunabilirsiniz. Elti de kk hatunlari :KK53:gibiyse en azindan telafisi olmus olur.

hediyeler güzel zevkli ben olsam hoşuma gider açıkçası
ama dışarıda yemek çok da iyi olmaz gibime geldi
eve neden alamıyorsunuz bende merak ettim

Zamanım yok
Birde 4 kişilik masam. Hani sofrada sürekli kalk otur
Hizmet et böyle misafir agırlayacağıma
O kadar zahmet edip yorulacağıma dışarda yeriz
hem ben keyif alırım hem onlar diye düşündüm.
Hani daha çok zaman kalır gibi geliyor ama
bilmiyorum yanlış düşünüyorum galiba :)

Hediyeler çok güzel ;)

Ben olsam bozulmazdım sanırım.
Çalışan insansınız, olmasanız bile küçük çocukla zor..
Ama biraz da abartıyorsunuz gibi geldi. Alt tarafı 2kişi,çok yorulmadan ağırlayabilirsiniz.
Anneniz yapsın yemekleri siz hazır götürün eve, bu da olabilir..

Ya da birkaç hafta sonra çaya davet edebilirsiniz.. Veya bir haftasonu kahvaltıya davet edersiniz..

Hediyeler süper. Hiç bozulmam çünkü bende öyle yapıyorum. İçim ısınır sana derim.ne süper elti aynı benim gibi beceriksiz:) (cidden severim eltimi böyle olsa)

Ya kız sevdi beni zaten
bende onu sevdim yani benziyoruz birbirimize :)
Şimdi dışarı davet edip onu değersizleştirdiğimi düşünürse
çok üzülürüm.

Back
X