• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi kiz ilk bulusma

Yooo yanlış değil ..her zaman karşı tarafın

Yooo bir yanlışlık yok ..her zaman ilk adımı karşı taraftan beklememek gerek ama çok da öne atma kendini ..biraz geri dur ..her teklifi hemen kabul etme ,biraz düşün. .
Yok zaten artik ondan ses cikmazsa benden de ses cikmaz yani arayip msj atmam

Yok zaten artik ondan ses cikmazsa benden de ses cikmaz yani arayip msj atmam
İlişkinin en başında kaçma kovalama oluyor genelde .kim kaçıyorsa kaçmaya ,kovalayan da çok matah birşey mis gibi kovalamaya devam ediyor ..o yüzden akışına bırakıp üstüne düşmemen sonradan pişman olmaman için önemli ..

herkes yazmış katılıyorum yemek için haber bekleyin. kahve içinde yanlış falan yapmamışsın gayet normal davetiniz. ve lütfen rica ediyorum sesli harflerimizi yutmayın yazarken..

Mrb kizlar ben 16 nsanda biryle tanstm yasmi bekar olup olmadgmi sordu secmde grevlydk yemek flan ismarladi yardmlarndan dolyi teskkr msji attm oda onmli degl bir ara yorgnluk kahvsi icerz sonra dedi ben ismarlatsam kabul dedm tmm haberlesrz dedi ve ben gecen cmtesi davet ettm ilk defa bulstm kahve ismarlaycktm oyle anlasmstk ve otrdk kalkarken karsi taraf odeme yapmama musade etmedi israrlarma ragmen ama boyle olmadi icm rahat etmedi dedim ikidr siz odyrsnz dedm bir dahakine yemege gderz yaz a sen odersin dedi sonra hafta ya sen odersn dedi bak soznu unutma dedi tamm dedm glstk heyecndan ama orda tamm haftaya grsrz feln demdim ama kafam karati simdi ben ona yarn tekrrdan msj atip yemege gdyrmyz diye sormalimiyim yoksa ondan bir haber gelmesni beklemelimiym cunku onceden de kahve gununu ben msj atip ayrlmstm bu sefer ne yapmaliyim
Üüfff. Yıllar önce mesajın paralı olduğu dönemlerde mi kaldınız? Sesli karakterlere gareziniz mi var? 17 yaşında falan mısınız? Okuyana kadar telaffuzum bozuluyo resmen. Tdk değilim ama üşenmeyip 3 5 tane harfe de basıverin bi zahmet.

İlişkinin en başında kaçma kovalama oluyor genelde .kim kaçıyorsa kaçmaya ,kovalayan da çok matah birşey mis gibi kovalamaya devam ediyor ..o yüzden akışına bırakıp üstüne düşmemen sonradan pişman olmaman için önemli ..
Haklisin akisina birakacagim bende burda paylastigim iyi oldu farkina varmami sagladiniz tesekkur ederim

herkes yazmış katılıyorum yemek için haber bekleyin. kahve içinde yanlış falan yapmamışsın gayet normal davetiniz. ve lütfen rica ediyorum sesli harflerimizi yutmayın yazarken..
Heyecandan hizli ve eksik yazdim yanlis yapmadigimi soylemeniz rahatlatti biraz beni tesekkr ederim cunku bazi arkadaslar kahveyi ismarlamami cok kotu birsey yapmisim gibi hissetmeme neden oldular

Üüfff. Yıllar önce mesajın paralı olduğu dönemlerde mi kaldınız? Sesli karakterlere gareziniz mi var? 17 yaşında falan mısınız? Okuyana kadar telaffuzum bozuluyo resmen. Tdk değilim ama üşenmeyip 3 5 tane harfe de basıverin bi zahmet.
Evet heyecandan hizli ve eksik yazmistim ama sagolsun arkadaslar yardimci oldular 17 yasinda degilim konu da bu degil zaten

Vay vay vay hesabı ödetmeyin tekrar buluşma koparma taktiği demek :))))
nasılsın demek için msj atabilirsin ama buluşmalardan kaçış yok bilesin :))

Vay vay vay hesabı ödetmeyin tekrar buluşma koparma taktiği demek :))))
nasılsın demek için msj atabilirsin ama buluşmalardan kaçış yok bilesin :))
Artik ben msj yazmak ya da aramak istemiyorum genel kani benim ondan haber beklemem yonunde nasilsin diye msj atarsam onunla cok ilgilendigimi dusunecek ondan haber gelmesini bekleyecem ama sanirim gelmeyecek o adim cunku cumartesinden beri ses yok

Artik ben msj yazmak ya da aramak istemiyorum genel kani benim ondan haber beklemem yonunde nasilsin diye msj atarsam onunla cok ilgilendigimi dusunecek ondan haber gelmesini bekleyecem ama sanirim gelmeyecek o adim cunku cumartesinden beri ses yok
Evet c.tesiden beri baya geçmiş, bi eve vardın mı diye sormakta mı yok :( beklemekten başka çare yok o zaman

Back
X