- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
arkadaslar bu yılın baında ehliyet aldım arabamız olmadıgı için daha sonrasında alıstırma yapamadım. yanımıza kv ler geldi.arabalarını bize bırakacaklar. esimde bende alısalım diye kaynımla alıstırma yapıyorduk.dun birazdaha boş olan yerlere gittik.bugunde evin cevrelerinde cok yogun ommayan yerlerde sürdük. bendeydi araba . bu arada 7.5aylık hamileyim . cok sıcaklamıstım.dar bir yola girdik .earkadan arac geliyordu .sag cek dedilerr o sıra istop etti arkadaki basıyor kornoya .soldan arac geliyor bize dogru durdugumuz yerdede bi araba park halinde.esim kaynım bi git diyo bi sag diyo o panikle duran araca carpacaktım.neyseki frene bastım. o sırada arabanın sahibi ordaymıs esim indi güya benden direksiyonu almak için inmiş kaynımda indi. adam acık yan kapıdan bana ama olmazki canım felan diyo bende dedimki acemiyim.git boş alanda sür diyor.dedim ehliyet alfım ben adam daha bos alana git burda ögrenilmez diye akıl ögretiyor bak carpacaktın arabaya dedi.dedim carpsak öderiz ne var dedim .adam kıvırdı sizi düsünüyorumda bosuna masraf diye.sonra baktım adam esime ögüt verip duruyor esimde kuzu kuzu dinliyor okadar sinirlendimki esime dedim bi daha da senle cıkmıcam yanında hoca tutacagım dedim.esşime kızdım adamın gönlünü niye hoş tutuyon diye .sizce fazlamı abartıyorum