acemi şöfor olarak bugunki yasadıgım olay

arkadaslar saygı cercevesinde kırmadan dökmeden cevap beren arkadaslara tesekkur ediyorum. bazı arkadaslarda fazlaca yargılamıs ve bilip bilmeden yorumda bulunmus onlarada birsey demiyorum. tesekkurler

Konu silmek yasak :olamaz: Mune Mune

arkadaslar saygı cercevesinde kırmadan dökmeden cevap beren arkadaslara tesekkur ediyorum. bazı arkadaslarda fazlaca yargılamıs ve bilip bilmeden yorumda bulunmus onlarada birsey demiyorum. tesekkurler
konun nerde ?

Benim anladigum sadece oderiz ne olacak kisimi konu silindigi icin araci yaptirmak herseyden once uzunca zaman alan bir surec ise araci ilegidipgelen birisi icin hele onun disinda aracin hasar kaydi oldugunda aracin degeri oldukca dusuyor vb pek cok sıkıntisi var

Hala aynı yerdesin, doğumunu yap, sakin bir yerlerde çalış diyoruz, 12 saat ders almakla olmaz o işler diyoruz, sen hala öderim modundasın.
12 saat nedir ki git gel ayni yerler park geri gitme vb asil arac kullanma aktif trafikte basliyor bende ilk ehliyetumi aldigimda birkac zaman esimle ciktik sonra yakin mesafe islek olmayan sonra gece cuma saati zamanlari derken 1 senemi doldurdum

bana adamdan ziyade sizin tavrınız itici geldi . Sanırım işi gücü para olan parasını konuşturanlardansınız. Ne demek çarpsa öderiz adam mecbur mu o tamir sürecini çekmeye hem acemiyim diyorsunuz adam sakin yerde sür deyincede ehliyetim var diyorsunuz önce sakin yerlerde pratik yapıp sonra daha yoğun trafiğe çıkmanız lazım. Bence şükredin de kibar bir adama denk gelmişsiniz direk tekme tokat giren yada sövenler daha çok trafikte..

Back
X