Acemi tarot

Maddi anlamda tatmine ulaşmışsın sıra gelmiş manevi tatmine... Burcu ya da yükseleni su grubundan senden yaşça büyük bir erkek olacak. Bu kişi güvenilir ve romntik bir partner. kültürlü ve zeki toplumda saygı duyulan bir yeri var yönetici ya da müdür olabilir. Bu kişiyle samimi bir ilişkin olacak başta arkadaşlık olarak başlayacak ancak sonrasında yakınlaşacaksınız.

çok saol canım çok sevdim ben bu falıı :):) peki zamanla ilgili ne dşünüyorsun ya da hissediyorsun?yoğun değilsen :)

Ben burayı nasıl kaçırmışım:53:

Eski sevgilim hatasını anlayıp bana dönmek isteyecek mi:ssz:

Çok yüzeysel bir soru oldu ama idare et, mümkünse onun hayatıyla ilgili tüm detayları merak ediyorum :1:

Sana verilmiş olan sözlerin yerine getirlmesini istiyotrsun. Bu kişi ile ciddi bir düşüncen var evlilik teklifi ya da nişan gibi. Ancak duygularını dengelemen gerekebilir.Bir fırsatı kaçırmış olmanın pişmanlığı iine düşebilir kendini kapana kısılmış hissedebilirsin. Ama bu durum geçici olacak tekrar eski yaratıcı, dışadönük ve yaramaz hallerine bürüneceksin. Eski sevgilinin kafası karışmış durumda karar vermek konusunda bir takım sıkıntıları var. Daha anlamlı bir şey arayışına girmiş bir tür ruhsal bunalım atlatıyor olailir. Bunlar son bulduğundan burcu ya da yükseleni su grubu biriyle birliktelik gözüküyor eski sevgilin için.

Canim cok tesekkur ediyorum birde babam icin bakabilirmisin is durumu ve maddi durumuna ankaraya tayin istemeyi dusunuo ama cok muallakta bi durum var hic bisi belli degil

Yeni haberler alması yakında iyi haberler alacak ancak belirsiz durum bir müddet daha sürebilir. İş değişikliği görünüyor. yeni bir iş ya da terfi çıktı kartlarındaç Ama güzel olacak sadece daha fazla çalışması gerekebilir. Ama daha yüksek bir gelir elde edecek.

Önceki falımda tam net soru soramamıştım bu defa buldum :1:

Nişan düşünüyoruz ama bunun için iş olması gerekli bakalım falda yakın zamanda iş veya nişan çıkacak mı ?

Önceki falımda tam net soru soramamıştım bu defa buldum :1:

Nişan düşünüyoruz ama bunun için iş olması gerekli bakalım falda yakın zamanda iş veya nişan çıkacak mı ?

gelecek yıl mayıs iş

Nişan kasım ayında.

Slm banada esim ve benim le ilgili bakabilirmisin teşekkürler şimdiden:)

Burcu ya da yükseleni ateş grubu olan bir bayan eşinizle aranıza girebilir. Ayrılık yaşamınız ve ilişki durumunda değişiklik söz konusu olması olasılığı var. Şehir değiştirebilirsinizç

Özeci ' cnmm erkek arkadaşımla evlilik görünüyor mu cnm bu birliktelik ikimiz içinde hayırlı mı bakarsan sevinirim :16::16:

slmm
esimin is hayatiyla ilgili bakabilirmisin..
haber bekliyoruz,olacakmi:44:
ne zaman haber aliriz

bide 3 cocugum var,onlarla ilgili biseyler varmi:55:

tesekkürler simdiden:16:

Son düzenleme:
Özeci ' cnmm erkek arkadaşımla evlilik görünüyor mu cnm bu birliktelik ikimiz içinde hayırlı mı bakarsan sevinirim :16::16:

Birbirinize karşı şefkatli ve anlayışlı olmalısınız. Pek sabırsız davranmak ilişkide kimin sözü geçicek diye yarışa girmek yerine birbirnize karşı sabırlı olmanız daha iyi bir yol.Eğer evlilik yapacaksanız bu sizin için oldukça mutlu sonuçlaancak. Ancak maddi anlamda biraz kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Birikim yapmaya öncelik verin.Eylül ayı çıktı evlilik için.

Son düzenleme:
Sana verilmiş olan sözlerin yerine getirlmesini istiyotrsun. Bu kişi ile ciddi bir düşüncen var evlilik teklifi ya da nişan gibi. Ancak duygularını dengelemen gerekebilir.Bir fırsatı kaçırmış olmanın pişmanlığı iine düşebilir kendini kapana kısılmış hissedebilirsin. Ama bu durum geçici olacak tekrar eski yaratıcı, dışadönük ve yaramaz hallerine bürüneceksin. Eski sevgilinin kafası karışmış durumda karar vermek konusunda bir takım sıkıntıları var. Daha anlamlı bir şey arayışına girmiş bir tür ruhsal bunalım atlatıyor olailir. Bunlar son bulduğundan burcu ya da yükseleni su grubu biriyle birliktelik gözüküyor eski sevgilin için.

Canım çok teşekkür ederim, bayıldım ben bu işe:16:

Çok olmazsam, evlilik gözüküyor mu peki bana ve ne zaman:17:

Birbirinize karşı şefkatli ve anlayışlı olmalısınız. Pek sabırsız davranmak ilişkide kimin sözü geçicek diye yarışa girmek yerine birbirnize karşı sabırlı olmanız daha iyi bir yol.Eğer evlilik yapacaksanız bu sizin için oldukça mutlu sonuçlaancak. Ancak maddi anlamda biraz kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Birikim yapmaya öncelik verin.

teşekkür ederim cnm yakın zamanda nişan görünüyor mu nişan düşünüoruz ama tariihi belli değil dahaaaa :16:

Kayınvalide görümce ikilisiyle başedebilecekmiyim ? Soru komik oldu ama bu aralar fena taktım da.
Yorumlayabilirseniz sevinirim.

Ayrılık mı yani eşimden mı??ben Hamburg'da yaşıtım bir hafta sonra ailemin yanına gidicem iki ay kalicam kısmetse ..öyle biayrilik mı yoksa tamamemen mı biricik evliliğim??

Back
X