Acemi tarot

Uzun süredir ilişkim yok daha doğrusu bugüne kadar hep kısa süreli ilişkilerim oldu aldatıldım ufukta ilişki gözüküyor mu bana?3 senedir hatta daha fazla kimseyle görüşmedim çıkmadım./Okul hayatım engellerden dolayı kapalı üniversite yolu gözüküyor mu acaba? ikizler burcuyum yükselenim yay.21 yaşındayım adım tuğba.

banada bakarmısın şu sıralar cok ihtiyacım var böyle bişeye.sevgilimle tartıstık ve ayrıldık.tekrar sevgili olacak mıyız.benimle evlencek gibi bi durum olucak mı kartlarda görünüyormu böyle bişey.

bu arada adım tugba ikizler burcuyum yükselenim başak sevgiliminde burcu başak.sarısın kahve gözlüyüm.sevgilim kumral ela gözlü.evlilik olucakmı aramızda olucaksada ne zaman olucak bi tarıh :)

bana da bakar mısın ismim aycan 25 yaşındayım sevgilimle evlenicek miyim ne zaman evlenicem çok merak ediyorum :17:

Son düzenleme:
tekrar baktırabilir miyim işle ilgili mümkün mü? olmazsa işe gireceğim zamanı öğrenebilir miyim ve güzel olacak mı :)
birde evleneceğim kişiyle ne zaman tanışacağım, nasıl biri ve nasıl bir ilişki olacak? merak ettim ne çıkacak :)

Son düzenleme:
canım bana da sevgilimle ilgili bakablirmisin bana evlilik görünüyor mu acaba sevdiğim adamla ilgili neler söyleyebilrsin?
bakarsan çok sevinirim..

Düşüncesizce verilmiş bir karar yüzünden aranızda beklenmedik bir anlaşmazlık söz konusu. Bu kişiye oldukça aşk dolusun. Yani sadece masum bir sevgi değil fiziksel bir çekimde var ranızda. Beklentin güzel bir yuva mutlu bir aile olmanız yönünde. Aksi durum sadakatsizlik seni korkutuyor. Sen daha ciddi br ilişkide olmayı umut ediyor ve öyle davranıyorsun. Partnerin ilişkinin şu an ki halinden memnun. Genel olarak adım atmamasına sebep geçmişte yaşanan bazı olaylar. Sana mı güvenmiyor kendine mi bilmiyorum ama seninle birlikte olmak konusunda kararsız. Hakkında daha fazla sey öğrenmek istior.
canım benim çok teşekkür ederim yüreğine sağlık.
beklemeli mi sence yoksa herkes kendi yolunu mu çizmeli karar veremiyorum sevgisinden emin olamıyorum?

Üç seneye yakın bir birlikteliğim var.

Erkek arkadaşım ve kendimle ilgili gelişmeleri konu alan bir kart açabilir misin banada hı (=

Sonunda evlilik var mı ?
Okul durumum ne olacak ?
İş mi görünüyor kariyer mi ?

Şimdiden teşekkür ederim..

işten yorgun geliyorum hafta sonu kaldığımız yerden devam edelim hanımlar...

cnm bana bakarmısın sana msj atmıstım gerci haklısın seni yorduk ama hakkını helal et

tekrar bakım..............

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim yüreğine sağlık.
beklemeli mi sence yoksa herkes kendi yolunu mu çizmeli karar veremiyorum sevgisinden emin olamıyorum?

Buna karar verecek olan sensin canım ama kartlarında geçmişte bir erkek bıraktığın ve bağımsız kendinden emin bir şekilde hayatında ilerlediğin çıktı. Yeni ve heycanlı bir ilişkiye başlayabilirsin bu ilişkiyi geride bırakmak kararında isen. Daha çok ateşlli ve kavgalı bir ilişki olması olası bu yeni ilişkinin.

Üç seneye yakın bir birlikteliğim var.

Erkek arkadaşım ve kendimle ilgili gelişmeleri konu alan bir kart açabilir misin banada hı (=

Sonunda evlilik var mı ?
Okul durumum ne olacak ?
İş mi görünüyor kariyer mi ?

Şimdiden teşekkür ederim..

Erkek arkadaşının sana olan niyeti evlilik yönünde ancak sen belki de evlenmeyi değil bir müddet daha özgür kalmayı tercih edebilirsin gibi görünüyor. Bir takım isteklerin var hayata dair bunların gerçekleşmesi için evliliği bir müddet erteleyebilme durumun olası.

Eğitim ve iş hayatın için ise çıkan kartların iyi ve mutlu haberler alacaksın kalkıştığın işlerin zaferle sonuçlandığını göreceksin. Hediyeler ve ödüller alman olası. Bu başarı sonucu hem maddi olarak hem manen rahatlayacaksın ve maddi manevi mutlulupa ulaşacaksın. Tekrar odaklanıp daha büyük projeler için kolları sıvayacaksın.

özelden gönderdim canım.çok sağol bu arada.kolay gelsin :)

İkinizin de şu an hayatında kimse yok. Ancak senin ona olan beklentin devam etmekte. Tekrar ilişkinizin eskisi gibi olmasını istiyorsun. Etrafındaki insanların fikirlerine kıymet var ancak senin ilişkini şekillendirmesine izin verme. Bu ilişkinin yıpranmasına sebep olabilir. Tekrar bir araya gelmeniz olası. Geçmişte aranızda ne yaşandıysa oradaki sıkıntılar tekrar hortlayabilir. Bu kişi elindekinin kıymetini pek fazla bilmiyor. O olgunlukta değil diyebiliriz. Bu kişi sadakate çok önem veriyor. Dilediği şeyler mutlu olmak ve güvenilir bir ilişki ancak sizin burcu ya da yükseleni hava grubu olan biriyle görüştüğünüzü ya da birlikteliğinizi düşünüyor. Yani bu kişi sebebiyle sizden ayrılmış olması olası. Bu konuda güvenini kazanmaya çalışın.

Eneeee noluyor buradaaa:30: Nişanlıyor muyuz seni Culomm? Konu sahibiii bende isteyebilir miyimm eğer müsaitsen? Sevgilim ve benim için, geleceğimiz için, nişan evlilik için bakabilir misin?

Burcu ya da yükseleni su grubu biri ile birlikteliğin süreklilik kazanıyor. Çok hızlı bir şekilde hayatında gelişmeler olacak. Bu zamanda aileler ne der diye düşünerek kendi fikirlerini söylemekten çekinme. Çabuk sinirlenmemeli aile büyüklerine karşı çevreye karşı sabırlı davranmalısınız. En nihayetinde onlar sizin iyiliğinizi istiyor onların da fikirlerine değer verdiğinizi belli ederek ama kendi isteklerinizin de haklılığını ortaya koyarak bir dengeye gidebilirsiniz. Bu şekilde dengeyi sağlarsanız önünüzde hiç bir engel kalmayacak. Gelecek yıl temmuz ayı nişan söz olabilir.

Back
X