Acemi telasli hamile....

Melekfasulye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
385
273
103
Kizlar 12 haftalik hamileyim...esimle aramda sorunlar var. dunden beri tartisiyoruz.agladim ve cok uzuldum.sacma gelecek ama bebegime bisey olmusmudur

bebeğe birşey olmaz
siz psikolojik olarak çöküntüye uğrarsınız bu da bedeninize yansır stresten yiyemez içemezsiniz sürekli ağlarsınız
bebeğe ne olursa siz yapmış olursunuz

üzülmeyin içinizde sizi hayata bağlayan Allahın lutfettiği minik bir melek var

sorunlar halledilir eşinizle

bebeğe birşey olmaz
siz psikolojik olarak çöküntüye uğrarsınız bu da bedeninize yansır stresten yiyemez içemezsiniz sürekli ağlarsınız
bebeğe ne olursa siz yapmış olursunuz

üzülmeyin içinizde sizi hayata bağlayan Allahın lutfettiği minik bir melek var

sorunlar halledilir eşinizle
Hayat tek kisilik degil canm.malesef bazen isler kontrolden cikabiliyor..cok sukur agrim sizim vs yok ama insan acaba bisey olmusmudur diyor..sakin olmaya calisiyorum

Nasi bir uzuntu yasadiginiza gore degisir ama bence mumkun oldugunca sorunlari gormezden gelin ve mutlu huzurlu bir bebek dogurmak icin mutlu huzurlu hamilelik gecirin

12 haftalik surecte hergun huzurlu ve mutluydum.ilk defa boyle bisey oluyo
Arada oyle olur degisen hormonlara sahibiz sonucta buna vucut ayak uydurana kadar dengesi bozuluyor psikolojimize de yansiyor. Olani unutup bebesinizle konuşun arada. Rahatlatir sanirim bu

Hiçbirşey olmaz.Çok büyük bir travma yaşamadığın sürece etkilenmez
Ama tabii annesi sürekli stresliyse o da bu durumdan etkilenir.Doğunca hep ağlar sonra huysuz olur.Mümkün olduğunca takmamaya çalış.

Hiçbirşey olmaz.Çok büyük bir travma yaşamadığın sürece etkilenmez
Ama tabii annesi sürekli stresliyse o da bu durumdan etkilenir.Doğunca hep ağlar sonra huysuz olur.Mümkün olduğunca takmamaya çalış.
Canm cok tesekkur ederim.ins dedigin gibidir..normalde cok huzurluyum ama bende yukseldim bi an.agladim gecede stres yapip pek uyuyamadim..duygularim bi acayip zaten az biseyde siddetli agliyorum..sanki biri ölmus gibi..yavas yavas sakinlesiyorum..

Back
X