Bebek Beslenmesi Acemiyim nolur yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nesli50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
8
3
86
1,5 aylık bir bebeğim var. Doğduğundan bu yana çok güzel emiyordu memeyi. Gazlı bir kız kendisi. Bi gece hiç ama hiç uyumadı ağlamalar falan saymıyorum hep olan şey diye düşünüyorduk aradan bikaç gün geçince memeyi emmemeye başladı endişelendim. Doktor ishal olduğunu söyledi kakasında kan çıktı mikrop kapmış yavrum flagly ilaç başladı, probiyotikler falan. Ama bu hastalığından sonra çocuğum doğru dürüst emmiyor beni. Psikolojim alt üst oldu. Ağlıyorum böyle olunca. Önceleri her birinden 15 er dk emzirirken şimdi birinde 10 dk zor buluyoruz diğerini almıyor böyle olunca.
Bana yardım edin nolur napmalıyım?? Bebeğim soldu resmen yanakları çöktü çok üzülüyorum

Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda çözülür

Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda çözülür
Emzirememek em kötü kabusum suanda. O yuzden duyduğuma cok üzüldüm. Umarım yakin zamanda hersey eskisi gibi olur.
Tecrubeli degilim ama acaba su süreçte ek olarak emzirmeyi bırakmadan mama mi verseniz. Bebeğin gücü yetmiyor olabilir emmeye. Tabi tecrübeli kişiler daha doğru cevap verebilir.

Bebek 10 dk da doyuyor olabilirimi kilo alımı iyi ise yeterli geliyordur belki emdiği.yada göğsünüzde süt mü yok acaba eğer böyleyse süt arttırmanın yollarını araştırabilirsiniz öncelikle stres yapmayın.Her Bebek emmek ister pes etmeden emzirin

bence bı doktorla konusun durumu ınsallah duzelır hasta dıye ıstahı yoktur belkı

Hic endiselenmeyin stres yapmayin.
Muhtemelen bebisin rahatsizligindan dolayi gecici bir surecten geciyor ve emme hevesi yok.
Doktora bir danis bakalim, benim oglumda da olmustu emme isteginde azalma 2-2bucuk aylik falandi. Mamaya gecmedim elbet telaslandim cok, ama sabrettim drumuzun da tavsiyesiyle.
Ama kilo alimi cok dusse, doymasa vs mecburen mama verirdim.
Bu sebeple oncelikle doktora danismanizi tavsiye ediyorum.
Cok gecmis olsun.

Back
X