Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SARDUNYA PEKİ SENDE NASIL OLDU BEBEĞİNİN DİREK HAREKETİNİ Mİ HİSSETTİN.ben tam 14.haftada hissettim.
İNSALLAH CANIM SENDE SAĞLIKLI KUÇAĞINA ALIRSIN .EVET CANIM AYNI SENIN TARİF ETTİĞİN GİBİ OLDU .HAREKETİNİ DEĞİL AMA Bİ ŞEYLER ATIO GİBİ BAZEN ATAR TAMARIMIZ OLURYA ONU HİSSEDERİZ AYNI OYLE OLDUCanım oncelıkle saglıkla kucagına alırsın ınss hayırlı olsun.. Bende hıssetmıstım boyle tık tık tık kalp atısı gıbı butuk ıhtımal bebeh hareket olark hıssedemezsın su an ama o tı tıkları bende dıymustum ben su an 27 haftalık oldum kızım artık kut kut dıye atıyor allahım saglık versın ya ne guzel duygular sukurler olsun:)
Bende 4 veya 4.5 aylikken hissetmistim. İnsan ilk anne oldugunda ilk once cinsiyetini sonra tekeyi sonrada hemen karninin buyumesini bekliyo. Acele etme her anun tadini cikar:) ama benim doktorum mucize bi sekilde 11. Haftada cinsiyetini ogrenmisti yani olmaz diye bisey yok belki sende gercekten hissetmisindir biseyler:)ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZİN HAREKETLERİNİ NE ZAMAN HİSSETTİNİZ .2 AYLIK HAMİLEYİM 2 GÜNDÜR KARNIMDA DAMAR ATIYOR GİBİ Bİ ŞEYLER OLDU BU BEBEK Mİ BAŞKA Bİ ŞEY Mİ.SİZLERDE BÖYLE ŞEYLER HİSSETİNİZ Mİ İLK HAMİLELİĞİM ÇOK HEYECANLIYIM
çok haklısın canım acele etmeye gerek yok ilk göz ağrım olacak sadece çok heyecanlıyım .hergün konuşuyorum onunla şimdiden soru bile soruyorum bebeğime .atma olunca soğuk mu aldım dedim ama soğukta almadım.bebeğim olabilir:)Bende 4 veya 4.5 aylikken hissetmistim. İnsan ilk anne oldugunda ilk once cinsiyetini sonra tekeyi sonrada hemen karninin buyumesini bekliyo. Acele etme her anun tadini cikar:) ama benim doktorum mucize bi sekilde 11. Haftada cinsiyetini ogrenmisti yani olmaz diye bisey yok belki sende gercekten hissetmisindir biseyler:)
çok haklısın canım acele etmeye gerek yok ilk göz ağrım olacak sadece çok heyecanlıyım .hergün konuşuyorum onunla şimdiden soru bile soruyorum bebeğime .atma olunca soğuk mu aldım dedim ama soğukta almadım.bebeğim olabilir:)
maşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah bende bebeğimi kuçağı alırım sağ salimValla bende senn gbiydim dakkalari saniyeleri hesapliyodum dogum gunu geldi catti hatta bugun 11 aya girdik:)
maşallah rabbim nazarlardan saklasın inşallah bende bebeğimi kuçağı alırım sağ salim
SARDUNYA PEKİ SENDE NASIL OLDU BEBEĞİNİN DİREK HAREKETİNİ Mİ HİSSETTİN.
erkek olursa ahmet kız olursa hayrunisa erkek ismi kayınbabama ait kızıda ben düşündüm:)İnsalah bii isim dusunuz mu kiz yada erkek olursa diye
İyi guzel dinimizede uygun allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin sayili gun cabuk gecer merak etmeerkek olursa ahmet kız olursa hayrunisa erkek ismi kayınbabama ait kızıda ben düşündüm:)
ARKADAŞLAR BEBEĞİNİZİN HAREKETLERİNİ NE ZAMAN HİSSETTİNİZ .2 AYLIK HAMİLEYİM 2 GÜNDÜR KARNIMDA DAMAR ATIYOR GİBİ Bİ ŞEYLER OLDU BU BEBEK Mİ BAŞKA Bİ ŞEY Mİ.SİZLERDE BÖYLE ŞEYLER HİSSETİNİZ Mİ İLK HAMİLELİĞİM ÇOK HEYECANLIYIM
doğru diyorsun cnm 4 aya kadar sabretmem lazım artık:)Canim bende suan 15 haftalik hamileyim. Ikinci aydan sonra bendede karnimda damar atisi gibi biseyler oldu. Ama tabi anlayamadim. Bencede 4 aydan sonra hareket hissedilr diye dusunuyorum. Ancak buyuyo bebis o zamana :)