Açgözlü İnsanlardan Hoşlanmıyorum Suç mu?

İnsanların tabağına aldığından ya da kaç çift ayakkabısı olup kaçıncıyı aldığından size ne?
Müsriflikse müsriflik, sizin paranızı mı harcıyor? Harcamayıp biriktirse size faydası nedir? Yatırım danışmanı mısınız?

Tek haklı olduğunuz konu ses çıkararak yemek yemek. Ona da bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Görsel hafiza diyelim. Ayrıca savunulacak bir tarafı olduğunu sanmıyorum bunun görgüsüzlük bence. Normal yiyebilir insan,

Topla kardeşim istersen dünyayı al. Bana ne? Nihayinde benim çevremde olan biri değilsin. İhtiyacım yoksa almam ben, doymadan masadan kalkarım, görgü kuralları dahilinde yemek yenmesi taraftarıyım. En azından farklı insanlarla aynı ortamdaysam

Dimi bak bir tane dogru birsey soyledin "banane" dedin. Ben de onu diyorum işte sa na ne...
Senin cevrendekiler için de sanane, sana mi soracaklar? Sen sinir olma diye almayacaklar mi? Git çevrene soyle o zaman kendin napiyorsan yap bize ne.

Masada agiz sapirdatmakla ayni şey degil fazla alisveris yapmak.

Dimi bak bir tane dogru birsey soyledin "banane" dedin. Ben de onu diyorum işte sa na ne...
Senin cevrendekiler için de sanane, sana mi soracaklar? Sen sinir olma diye almayacaklar mi? Git çevrene soyle o zaman kendin napiyorsan yap bize ne.

Masada agiz sapirdatmakla ayni şey degil fazla alisveris yapmak.

Valla onunla bile aynı şey bence. Bir insan ağzını şapırdatıyorsa samimiysen uyarırsın; samimi değilsen, mecburen aynı ortamda bulunuyorsun demektir, idare edersin bir daha görüşmezsin. Ama ağzına sakız edip ona buna anlatıp kalkıp konu açmazsın.

Back
X