• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acı cehre kulanan varmı ??

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
38
35
İstanbul
kızlar zayıflamak için acı cehre kullanan varmı acaba benim bi arkim kukllanmıştı bayada zayıflamıştı sizden bilgi almak istiyorum lütfen yardım

sakın sakın sakın...
bundan bir kaç yıl önce patronum kullandı, kullanmaya başlar başlamaz kilo verdi ama bir kaç gün sonra sol kolunda uyuşma ve hissizlik olmaya başladı hemen hapı bıraktı ve yan etkileri geçmeye başladı.
Bu tip ialçlar kilo vermenize yardımcı olsa da sağlığınızı olumsuz yönde etkiler.
Yine aynı kişi daha önce de çeşitli ilaçlarla kilo verdi ama bıraktıktan bir zaman sonra verdiği kiloları fazlasıyla aldı.
Şu an asla ilaç kullanmayı düşünmüyor zira o dönemde bu ilacı kullananların ölüm koma haberleri çıktı.

sakın sakın sakın...
bundan bir kaç yıl önce patronum kullandı, kullanmaya başlar başlamaz kilo verdi ama bir kaç gün sonra sol kolunda uyuşma ve hissizlik olmaya başladı hemen hapı bıraktı ve yan etkileri geçmeye başladı.
Bu tip ialçlar kilo vermenize yardımcı olsa da sağlığınızı olumsuz yönde etkiler.
Yine aynı kişi daha önce de çeşitli ilaçlarla kilo verdi ama bıraktıktan bir zaman sonra verdiği kiloları fazlasıyla aldı.
Şu an asla ilaç kullanmayı düşünmüyor zira o dönemde bu ilacı kullananların ölüm koma haberleri çıktı.

ben ot olanından bahsetmiştim canım onla ilgili bi bilgin varmı ?*

İnternetten araştırdım olumsuz hiç bir şey yok..
Konuyu takipteyim

maurers diye bir ürün kullanmıştım memnun kalmıştım ben ama orijinalini kullanmak lazım FX15 de iyi

Kabızlığın önlenmesinde kullanıldığını biliyorum. Bence zayıflama amaçlı kullanmamalısınız.

PC: Bende bu tip konular açmak yasak diye biliyorum...

Back
X