bsraGs instagram @bsraztrkkk Kayıtlı Üye 16 Haziran 2012 48 0 98 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bsraGs #1 Kizlar aci çehre tohumu cayi hapı vs. Kullanan var mi :)))
dry_ik Kk ile giden 23 kgve artık hedefteyim 57kg Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2011 3.354 2.916 373 7 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi bsraGs #2 Bikere tohumunu ictim oluyodum.netten arastir bagirsaklari patlatma noktasina getirip hastaneye yatanlar olmus.bazilarina dokunmuyor ama beni mahvetti.bagirsaklari calistirip vucuttaki suyu atiyor o yuzden kullanirken bol sivi alin diyor.bu tur seylere inanma diyetsiz sporsuz kili verilmiyor Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bikere tohumunu ictim oluyodum.netten arastir bagirsaklari patlatma noktasina getirip hastaneye yatanlar olmus.bazilarina dokunmuyor ama beni mahvetti.bagirsaklari calistirip vucuttaki suyu atiyor o yuzden kullanirken bol sivi alin diyor.bu tur seylere inanma diyetsiz sporsuz kili verilmiyor Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.