Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yinede bilmek istiyorum kötü mü o kadar yabilmeden gitmek daha iyi hissettiriyor çok kurcalamayın![]()
Benim dikişim eriyen dikişti. İlk günler zorluyor desteksiz yatarken ayağa kalkamıyorsunuz ama mesela 5. Gün araba kullansam kullanırdım. Doktorum çişin geldiğini hissetmeden bile 2 saatte bir wc ye gidip oturacak çiş yapmaya çalışacaksın demişti. Dikişlerimle ilgili hiçbir sorun olmadı, karın hissiz oluyor uzun bir süre. Sonra o hissizlik sadece dikiş çevresinde kalıcı oldu. Ben tekrar sezaryen olacağım kısmetse ve herhangi bir korkum yok. Sadece özellikle ilk ay ağırlık kaldırmamak ve yardımcı olunması için etrafınızda birileri olmalı. Kurallara uymak önemli.Merhaba sezeryan doğum yapmış anneler açık açık bana sezeryan doğumu anlatabilir mi kötü deneyiminiz dahil olsa anlatın ki bilmek istiyorum sezeryan nedir ne kadar acılıdır kac günde iyileşirsin dikisler kendinden eriyen dikis midir vs. vs.
Ama yinede bilmek istiyorum kötü mü o kadar ya![]()
ahahahay son doğumum da sezeryanın ne olduğunu bile bile kendime yaptığım kötülük video izlemek olduBende ilkini normal doğurdum eve gel halay sek
Şimdi sezeryan olcam Youtubeden sezeryan vıdeoları izliyorum falan ama kendıme şunu söylüyorum milyonlarca kadın dayanıyor bir ben neden yapamayayımyani beni korkutan şey bir bebek değil iki bebek bakacak olmam
![]()
İkiside erkekahahahay son doğumum da sezeryanın ne olduğunu bile bile kendime yaptığım kötülük video izlemek olduikiz bebişleri duyunca yazmak istedim allah şimdiden kolaylık versin sağlıkla kucağınıza alın,ne tatlı olurlar ama ya cinsiyetleri ne
İkiside erkekevdeki de erkek .
bide doğum yapınca eşim yardım edecek .
4 erkek ve ameliyatlı ben Allah ım bana yardım etsin![]()
Allah razı olsunamin amannn o kadar erkekle yaşamak da mesele..benim de iki oğlum var şimdiden anlıyorum sizi
yapmaya çalışşalar da daha berbat ediyorlar işleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun eviniz bol bol çorap kokacak
![]()
ahahahah gerçektenAllah razı olsunçorap diyince yeni çıktı kurutmadan
evde 3 kişiyiz beyazdan başka çorap rengi yok
Bu sıpalar da bize benzerlerse cıccctıkkk
Babası bunlara da beyaz bulup gelıyor serçe parmak kadar![]()
ahahahah gerçektenhiç bu kadar beyaz çorabı bir arada görmemiştim
![]()
ben makinaya çorapları atarken ölüyorum da ordan aklıma geldiCanları saolsun zaten yıkayan Makına kurutan Makınaçorap kokusu nerden aklınıza geldi ki
![]()
Ben bide bunların hepsının altına tek tek leke çıkarıcı sıkıyorum fısfıslaben makinaya çorapları atarken ölüyorum da ordan aklıma geldi![]()
Ben 5 ay once normal dogum beklerken sezeryanla dogum yaptim. Bu isler kisiden kisiye ve doktora gore degisiyor bence. Mis gibi bir dogum oldu. 3. Gun evime geldigimde cok rahattim. Hic oyle yatmadimda normal hayatima devam ettim. Sanirim 5. Veya 6. Gun yemek yaptim falan. Sezeryanin bende tek hatirladigim acisi ilk yurutme kismi. Evet zordu ama gercekten yine dogursam sezeryan olurdum.Merhaba sezeryan doğum yapmış anneler açık açık bana sezeryan doğumu anlatabilir mi kötü deneyiminiz dahil olsa anlatın ki bilmek istiyorum sezeryan nedir ne kadar acılıdır kac günde iyileşirsin dikisler kendinden eriyen dikis midir vs. vs.