Acı çekiyorum kafam karışıkk.

Cydanrouz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
142
68
283
Mrb... 27ay çıktığım kişçi askere gitti ve askere gittiğinde yanına kadar gittim. Yanından geldikten sonra kardeşi boşuna uğraşma izne geldiğinde başkasıyla nişanlayacağız vazgeç imkansız artık siz dedi. Gittiğimde bana soğuk davranmıştı zaten. En yakın arkadaşına sordum oda doğru dedim kendisine sordum cevap vermedi konuyu değiştirdi ve bende bitirdim... Ayrıldıktan sonra yanımda olan birisi vardı onunla bi ilişkiye başladım 6ay oluyoruz. herşey güzel gidiyordu ama ben helallik istemediğim için içim rahat değildi. msj attım hakkını helal et diye kimsin dedi ismimi söyledim benim için öyle birisi öldü dedi. bende tamam hakkını helal et dedim askerdeyken beni bitirdin ne helalliğinden bahsediyorsun dedi. Sonrada geri dönemezmisin dedi... hayır dedim ama aklıma takıldı kaldı uyuyamıyorum..

Arkadaşım asa geri dönüp bakma seni seven sana o acıyı çektirmez kardeşini sana dediğini deseydin ona bakalım ne diyecekti seni seven başkasına zulüm ettirmez kusura bakma ama heallik bile isteme değmez bunlara..

Nasıl bir ilişki yaşıyorsunuz anlamadım ki.
İnsan sevgilisini başkasıyla evleneceğini duyunca ona buna sormak yerine kendisinin yüzüne vurup da adam gibi ayrılmaz mı ki?
Şimdi de adam hem öldün diyor hem de dön diyor.
Her ikiniz de bir garipsiniz bence.

Sorduğumda konuyu değiştirdi cevaplamadı... Yüzüne vurarak ayrıldım zaten

Askerde olduğu için helallik istedim. Son msjına da artık biz diye bişi seninde dediğn gibi öldü dedim tatlım.

senin hayatına biri girmiş artık, keşke mesaj atmasaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…