Iftira derken. Kendin yazmadın mı. Adam evli çıktı ben kendime yakıştıramadım hemen bitirdim diye. Sonra sen savunmadin mi bekarın hicbir sorumlulugu yok. Koşarsa koşar peşinden. Ona ne çocuğundan, karısından diye. Aynı sey benim içinde gecerliydi. Ben de istesem banane karısından çocuğundan, ben kendime saygımdan bitirdim diye yazmadın mı?
Buna rağmen kendinle çelişir gibi konu sahibinin savunup masum bulmadin mi pesinde kosturmasını. Sırf bekar diye.
Bende bu yazdıklarını söyleyip, KENDİNE YAKIŞTIRMADIĞIN (ki bunu yazdim yorumumda) metreslik durumunu ne diye savunduğunu sorguladim. Metres olmaya hevesli kadınlara laf söyleyen herkese beğenmedim atıp kız masum bu konuda dedigin icinde konuya bakış açını görmüş oldum. Bu kadar içselleştirip konu sahibi yerine cevap verince bazi yorumlara (özellikle metreslere laf edenlere), anlattığından daha farklıdır belki yaşadığın olay ve ondan bu kadar üstüne alınıp savunuyorsundur diye düşündüm.
Kesin kendisi de metrestir mi demişim? Zerre de hakkını yedigimi düşünmüyorum

Namusuna söylediğim tek laf da yok yorumlarimda. Ki zaten namus kavramı benim icin senin düşündüğün sekilde degildir. Olsa olsa karakterime laf atmışsın diyebilirsin. Evet öyle yaptim. Verdiğin cevaplar, savunduğun görüşler seni ve olaylara bakışı açını gösterir.