Aci cekiyorum yardim ve dusuncelerinize ihtiyacim var:(

Haklisin, soylediklerin beni etkiledi. Boyle durumlarda bazen en basitini bile dusunemiyorsun. Tesekkur ediyorum

Acı gelebilir ama dönmez. .
Kafaya ayrılık düşüncesini koyan bi erkek dönse ne olur?
Sen tamamen duzeldim desen ne olur?
Bi kere ayrilmissaniz o ayrılırken öpüp sarilmalar falan hep yalandir benim gözümde öyle is mi olur? Bu sana zarar
Belki kizicaksin ama sen de düzeldim desen bile adam en ufak bi davranisinda kesin böyle yapacak der yani hemen akla senin yapmış olduğun şeyler gelir
Üzgünüm acı gerçek ki bunalım da olabilir ama ders çalışması da onun kafayı dagitmasinda büyük yardimci olacak..
Nice ilişkiler bitiyor yapıcak bişey yok allah sabır versin

Canim ben ezilmedim burda kimse birbirini tanimiyor tanimadigim adini bile bilmedigim kimse kendince ezdigini dusunemez. Oyle birseyde olamaz zaten:) boyle insanlara ters cevap vermek ya da polemige girmek cok gereksiz yine de davranisin icin tesekkur ederim ama sahsen benim umurumda bile degil:)

Alt tarafı okunaklı yaz dedim diye ezilmiş olmuyorsun :)

Benimki döndü. Ama ben yoktum. Bu çektiğin acı sende de onu bitiriyor usulca emin ol

burdaki konuları okuya okuya nerde erkek görsem kaçasım geliyor. zaten kimseden hoşlanmadım şimdiye kadar iyice soğudum artık sana da Allah yardımcı olsun arkadaşım hayırlısı,seni mutlu edecek ne ise o olsun

Aci ama gercek

Herseyin zamani varken ben zamansiz yasadim belki de. Hata hic bi zaman tek tarafli olmuyor her zaman erkekleri de suclamamak lazim en azindan kendi olayim adina bu boyle. Seninde mutlu olman dilegimle tesekkur ediyorum

Aci ama gercek

Herseyin zamani varken ben zamansiz yasadim belki de. Hata hic bi zaman tek tarafli olmuyor her zaman erkekleri de suclamamak lazim en azindan kendi olayim adina bu boyle. Seninde mutlu olman dilegimle tesekkur ediyorum

ben de teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…