• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı Çekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.. Dört senedir sevdiğim bir insan var. İlişkimiz oldu geçmişte ancak askere giderken benden ayrıldı. Ama ben bu güne kadar iletişimde kalmak istedim onu hep aradım çok sevdim .Kimseyi alamıyorum kalbime aklımdan da kalbimden de çıkmıyor.. Beni yargılamayın ayıplamayın.. Beni hiç sevmedi çok çabaladım uğraştım senelerimi verdim ama başaramadım.. Bana karşı duyguları olumsuz.. Gıcık oluyor bana.. Kurtulmak istiyordu benden hep, en nihayetinde beni engelledi her yerden. Ben bırakmadım onu çünkü.. Başka şeyler de yaşandı süreç içerisinde. Psikolijisini bozmuşum onu bırakmayarak.. Ben beni sevmesini istiyorum ve evlenmek istiyorum onunla. Hayatında biri olduğunu öğrendim ve benden bunu senelerce saklamış. Birlikte olduğu kişi beni mesajlarla ve aramalar yoluyla küfürler ederek tehdit etti. Çok seviyesiz şeylerle karşılaştım. Bu kadar saf olabileceğim aklıma gelmezdi. Kahroluyorum,acı çekiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Sevgilerimle..
Sana gıcık olan birine nasıl aşık olabilmişsin anlamış değilim. Benim aşık olduğum insan benim için herşeyi göze alabilecek ve benim onu sevdiğim kadar beni seven birisi olabilir.

Bunu yapan erkek olsa savcılığa verin derdik. Saplantı içindesiniz. Psikolojik destek almalısınız. Hadi sevgilisinden ayrıldı, sizinle evlendi tüm bu yaşananlardan sonra nasıl içiniz alacak?

Takıntı, saplantı artık ne derseniz. Bu durumu gerçekten bir hastalık gibi düşünüp tedavi ederseniz sizin faydanıza. Bugun bu x bey yarın y beyde aynı şeyi yaşarsınız

Bence adamı takıntı haline getirmişsiniz. Belki başka biriyle çok mutlu olup iyi ki onunla olmamış diyeceksiniz. Neden kendinize bu eziyeti çektiriyorsunuz?

Merhaba.. Dört senedir sevdiğim bir insan var. İlişkimiz oldu geçmişte ancak askere giderken benden ayrıldı. Ama ben bu güne kadar iletişimde kalmak istedim onu hep aradım çok sevdim .Kimseyi alamıyorum kalbime aklımdan da kalbimden de çıkmıyor.. Beni yargılamayın ayıplamayın.. Beni hiç sevmedi çok çabaladım uğraştım senelerimi verdim ama başaramadım.. Bana karşı duyguları olumsuz.. Gıcık oluyor bana.. Kurtulmak istiyordu benden hep, en nihayetinde beni engelledi her yerden. Ben bırakmadım onu çünkü.. Başka şeyler de yaşandı süreç içerisinde. Psikolijisini bozmuşum onu bırakmayarak.. Ben beni sevmesini istiyorum ve evlenmek istiyorum onunla. Hayatında biri olduğunu öğrendim ve benden bunu senelerce saklamış. Birlikte olduğu kişi beni mesajlarla ve aramalar yoluyla küfürler ederek tehdit etti. Çok seviyesiz şeylerle karşılaştım. Bu kadar saf olabileceğim aklıma gelmezdi. Kahroluyorum,acı çekiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Sevgilerimle..

Buraya yazamadigim seyler de var kendisi bile bana yaptiklarinin -cok adice oldugunu ozur dilerim bu tabir icin-kabul etti.Tek tarafli yaklasiyorsunuz yine de tesekkur ederim
Olayın tüm ayrıntıları bilipte mi tek taraflı bakıyorlar sizin yazdığınıza istinaden yorumlar. Adice olsa olsa siz yapıştıginiz için oda sizi fiziksel ve maddi olarak kullanmıştır. İşine geldikçe size gelmiştir sizde bu saplantılı halle her geldiğinde ne varsa yanınızda kalsın diye sunmuşsunuzdur. Hala taciz ederseniz tabi ki kız arkadaşı demediğini bırakmaz . Al senin olsun demez ama kız arkadaşı olsam basardım ona da tekmeyi belli ki zaten ise yaramaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X