Merhaba.. Dört senedir sevdiğim bir insan var. İlişkimiz oldu geçmişte ancak askere giderken benden ayrıldı. Ama ben bu güne kadar iletişimde kalmak istedim onu hep aradım çok sevdim .Kimseyi alamıyorum kalbime aklımdan da kalbimden de çıkmıyor.. Beni yargılamayın ayıplamayın.. Beni hiç sevmedi çok çabaladım uğraştım senelerimi verdim ama başaramadım.. Bana karşı duyguları olumsuz.. Gıcık oluyor bana.. Kurtulmak istiyordu benden hep, en nihayetinde beni engelledi her yerden. Ben bırakmadım onu çünkü.. Başka şeyler de yaşandı süreç içerisinde. Psikolijisini bozmuşum onu bırakmayarak.. Ben beni sevmesini istiyorum ve evlenmek istiyorum onunla. Hayatında biri olduğunu öğrendim ve benden bunu senelerce saklamış. Birlikte olduğu kişi beni mesajlarla ve aramalar yoluyla küfürler ederek tehdit etti. Çok seviyesiz şeylerle karşılaştım. Bu kadar saf olabileceğim aklıma gelmezdi. Kahroluyorum,acı çekiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya da içimi dökmek için yazdım. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.
Sevgilerimle..