- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
Bence iş salt maddiyat sebebiyle olmuyorsa imkansız değil hiçbirşey. Yani bir şekilde çözüm bulunur diye düşünüyorum. Üzme kendini bu kadar ayrıca bu kadar üzülmeye sarf ettiğiniz enerjiyi vardır bir çözümü akla ve mantığa deyip ona kafa yorsaydınız bulunurdu bir yol. Ne imkansız durumlar var siz gene iyisiniz. Sonuçta ikinizde bir işiniz var çalışıyorsunuz aileler karşı değil yani tümden reddetme şeklinde şu anki karşı çıkışları gayet normal şartlardan dolayı. Ben şahsen senin gitmeni uygun görmedim gideceksin aile evine büyük ihtimal sorunlar çıkacak sen iş problemi olacak vs vs. Bence erkeğin gelmesi daha uygun araştırsın belki güzel işler çıkar yani sonuçta İzmir büyük bir şehir köy yeri degilki. Hem sen ailenden kopmamış olursun gerektiğinde ailen yardımcı olur kalacak yer filan bu yurtlar filan oluyor uygun çalışanlarda kalabiliyor. Belki geçici onu deneyebilir. Sen gitme bence çünkü onun ailesi belki çok fazla yardımcı olamaz tek onun asgari ücretiyle filan olmaz. İhtimalleri direk silip atma bence her yolu deneyin bu sene olmazsa seneye olur bi şekilde dua edin bol bol.