• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı çekiyorum...

yok kızlar msj atmıcam surunsun eşşek...benımde elbet bır kozum var:82: cok sınır oldugu sevmedgı yakışıklı bi arkadaşım vardı onunda ıcınde bulundgu arkdş grubumla en yakn zamanda toplanıp face e resmımızı profil cakayım dıyorum:1:hatta twite nereye olursa heryere:1:

bencede çak bi resim mutlu pozlarr :)) bu arada canım bende burnumdan olmam sebebim nefes alamamdı ve hala maalesef agzımdan alıyom gecelerii

hehe bakıcam tatlım o işe el atıcam şimdi tatil zamanı toplanamayız ama okul acılmadan once buluşalım goruselm tklfı gelır:34:
canım gecmş olsun inşllh duzelrsn o agzdan nfs alma cok gcık bısey:30:.bnmkının hıc oyle bı durumu yok masallah dev gibi bayada oksıjen tuketıyorum:66:

yok kızlar msj atmıcam surunsun eşşek...benımde elbet bır kozum var:82: cok sınır oldugu sevmedgı yakışıklı bi arkadaşım vardı onunda ıcınde bulundgu arkdş grubumla en yakn zamanda toplanıp face e resmımızı profil cakayım dıyorum:1:hatta twite nereye olursa heryere:1:

oohhh yeeaaahhh :66:

haha cnm gtgde tuhaflasıyo ne demek ya:1:

ilk yapıldığı zamanlarda şeklini pek göstermez zaman geçtikçe şişler iner şekli ortaya çıkar ama benim zman geçtikçe şekli bozuluyo kemer çıkıyo tekrar ucu da eskisi gibi kalkık değil zaten çook kaldırmamıştı doğal yapmıştı..herkes çok beğenmişti ama şimdi böyle oldu :44:

bencede çak bi resim mutlu pozlarr :)) bu arada canım bende burnumdan olmam sebebim nefes alamamdı ve hala maalesef agzımdan alıyom gecelerii

bendee allamıyorumm :37: zaten benim birazcıkk bahaneydi ama uyurken babam falan görmüş bikeresinde nefes alamadım başını kaldırdın uyanır gibi oldun falan dedi..bi keresinde de teyzem görmüştü o nası bi uyuma öyle ağzın sonuna kadar açıktı dedi :52::52: eskisi kadar açılmıyo öyle ağzım hafif aralanıyo sadece.. :78: bi de sheaf benim burnumun içinde ödem oluyo sende oluyo mu? iğne yaptı bikaç kez gittim bi de ilaç kullanıyodum alerjik rinit var sende dedi..

hehe bakıcam tatlım o işe el atıcam şimdi tatil zamanı toplanamayız ama okul acılmadan once buluşalım goruselm tklfı gelır:34:
canım gecmş olsun inşllh duzelrsn o agzdan nfs alma cok gcık bısey:30:.bnmkının hıc oyle bı durumu yok masallah dev gibi bayada oksıjen tuketıyorum:66:

acayip heyecanlandm mutlaka yapmalısın bunuuu :10:

yok bende ödem olmadı canım.sadece kemik çıktı işte.bana dedi ii masaj yapmamıssın.2 deffa oldum artık ztn yapcak bişey yok eskisine gore ii yani şükürr

porti cok fenasın:1:bendemi kandırsam bızımklerı dıcem ama bızımkler cın gıbı yemezler valla bıde benı hıc oyle uyurken gormedıler:50:
umarım senn burun ısınde hallolur sorunsuz canım:3:

porti cok fenasın:1:bendemi kandırsam bızımklerı dıcem ama bızımkler cın gıbı yemezler valla bıde benı hıc oyle uyurken gormedıler:50:
umarım senn burun ısınde hallolur sorunsuz canım:3:

:66::66: ama alamıydum :50: daa iştee görüntüsü daha kötüydü :64: git annenin odasında uyu :52::52::52::52::52: bizimkiler baya bi gördüler beni uyurken:51: ama bende geceleri zorlanıyodum zaten gündüzleri pek bişey yoktu ama şimdi rahatım şişmediğinde tabi :25:

varmı gelışmeler sheaff:71:

cnm bugun de 7.30 gibi çağrı attı bana aradım.konustuk normal şekilde.izmirde 19 unda komutanının düğünü varmıs belki gelirmiş mutlu oldum.nyse yatmadan sesini duymak istedim aradım açtı 10 dk konustuk.seni özledim dedim.bak soleme dedi ağlamamı istemiyosan dedi.tmm sustum dedim.ii geceler karakutum dedi kapattık.ka. gün süründüm msj atmadı hiç.şimdi ne oldu anlamadım ama ii oldu onun sesini duymakta yeter napiimmm

İnsallah gelirde bir yuzyuze görusur koklasr sarlrsnzz...yuzyuze grusmk
Cok farkli gercekten ..arayip knsmnzda guzel hic yoktan
İyidir:) mutlu oldum senin adina cnm:)

İnsallah gelirde bir yuzyuze görusur koklasr sarlrsnzz...yuzyuze grusmk
Cok farkli gercekten ..arayip knsmnzda guzel hic yoktan
İyidir:) mutlu oldum senin adina cnm:)

yüzyüze gelme hayalini kurunca bile ağlayasım geliyorr yaa.günde bana kaç kere seni seviyorum derdi ne kadar kıymetliymiş yaa şimdi bir defa demesine razı olucam.o kadar saçma şeylerden ona küsmüşüm gereksiz suratlar tripler yapmısım yaa bunların pişmanlıgını yaşıyorum :((

Mevlanaya demişler aşka uçarsan kanadın yanar. mevlana da demiş aşka uçmazsan kanat neye yarar.. ona dönmüş Bu.. insanın gerçek aşkını Bulması kolay değildir.. Bulduysan o kanatları kıracaksın gerekirse ama aşkına uçacaksın.. aşk risktir cesarettir.. keşke dememek için herşeyi yap.. yok hala olmuyosa öyle Bırak..

Mevlanaya demişler aşka uçarsan kanadın yanar. mevlana da demiş aşka uçmazsan kanat neye yarar.. ona dönmüş Bu.. insanın gerçek aşkını Bulması kolay değildir.. Bulduysan o kanatları kıracaksın gerekirse ama aşkına uçacaksın.. aşk risktir cesarettir.. keşke dememek için herşeyi yap.. yok hala olmuyosa öyle Bırak..

evet çok haklısınnnn.azıcık cesaret kendime güven ahhh keşke dersem ne olucak.onu bile bile ellere nasıl bırakcam ben yaaa bi taraftaa başka vazgeçmem gereken şeyler puff ben nasıl bi aşka düştüm ne kalabiliyorum ne gidebiliyorumm

Düşünme Bunları. sen vazgeçmeye çaliştikça daha çook Bağlanırsın.. ortada imkansız Bi aşk falan yok hemen karamsar olma.. orta yol Bulunur Bi şekilde çözülür.. millet ne aşklar yaşiyor imkansız uçsuz Bucaksız.. şükret haline.. tamam mantık da önemli ama zaten Bu adam senin mantiğina hiç yatmamiş olsa kafalarınız uyuşmamış olsa sevmezdin.. akışına Bırak.. ayrılmalıyım diye şartlandırma kendini daha çok Bağlanırsın hiç vazgeçemezsin.. çıkmaza sokma.. herşey olacağina varir nasıl olsa.. Birazda kısmet Böyle şeyler, Bırak Bildiği giBi gelsin hayat... Bitmicek dersin düğünden önce Biter (Benimki giBi ) Asla yapamam ayrılalıyım Bitmeli hiç Başlamamalıydı sonumuz yok dersin Bırakamazsın (şuanki ilişkim giBi) Ben de Bıraktım, hayat yönlendirsin Biraz da Beni..

Düşünme Bunları. sen vazgeçmeye çaliştikça daha çook Bağlanırsın.. ortada imkansız Bi aşk falan yok hemen karamsar olma.. orta yol Bulunur Bi şekilde çözülür.. millet ne aşklar yaşiyor imkansız uçsuz Bucaksız.. şükret haline.. tamam mantık da önemli ama zaten Bu adam senin mantiğina hiç yatmamiş olsa kafalarınız uyuşmamış olsa sevmezdin.. akışına Bırak.. ayrılmalıyım diye şartlandırma kendini daha çok Bağlanırsın hiç vazgeçemezsin.. çıkmaza sokma.. herşey olacağina varir nasıl olsa.. Birazda kısmet Böyle şeyler, Bırak Bildiği giBi gelsin hayat... Bitmicek dersin düğünden önce Biter (Benimki giBi ) Asla yapamam ayrılalıyım Bitmeli hiç Başlamamalıydı sonumuz yok dersin Bırakamazsın (şuanki ilişkim giBi) Ben de Bıraktım, hayat yönlendirsin Biraz da Beni..

ne yapacağımı bilmiyorum bugun 2 hafta oldu sabah gözümü açtım çeşmeler aktı yine.hazmedemiyorum çok agır geliyor.o ümidini çoktan kesmiş benden 2 gundur gunde 1 defa konustuk ama ikimizde biz deilizz ses buruk konusacak bişey yok.ben neyle teselli olayım bilemedim canım yaa çok moralsizim

Tamam da onu da anlamaya çaliş.. kendini onun yerine koy.. o sana sonumuz yok ayrılalım deseydi sen de daha çok üzülürdün.. ne yapsın adam şimdi.. o da çıkmazda.. eğer sen seviyorsan kayBetmek istemiyorsan mücadele edeceksin.. çünkü şuan sıra sende.. Biraz olsun gönlünü almaya çaliş..

Back
X