Oncelikle bunu okuyan herkese iyi aksamlar.. benim bi derdim var kimseyle paylasamiyorum, cevremdekilerle asla paylasamam ve com aci cekiyorum..
yaklasik birbucuk ay once sevgilimden ayrildim, genelde kizlar sonradan toparlanir ama bende ters tepki yapti.. ben sonradan aci cekmeye pisman olmaya basladim.. kisaca neden ayrildigimi anlatayim: ben yurtdisinda yasiyorum, sevgilim ise yani eski sevgilim turkiyede.. onu coktan taniyodum, yakin bi akrabamizin komsusu oluyo, her sene onlari ziyarete gittigimizde goruyodum ama hic konusmuslugum olmamsti.. bu sene ise onunla cok yakinlastik, benden hoslandigini soyledi, cikma teklifi etti ve ben kabul ettim hic aksini dusunmeden.. ilk basta bende biraz ama cok az hoslanmistim ve kabul etme nedenim ise daha once hic bi erkegin bana bukadar yakin olmamasiydi, kimse daha once acilmamisti.. sonradan beni kendine asik etti.. daha once hic sevgilim olmadigi icin nasil davranacagimi falan bilmiyodum ve ona sacma sapan sorular sormaya baslamistim - kac sevgilin oldu gibi.. aramizda 6 yil yas farki var buarada, belki cehalitimden sordum ama baya kizmisti(kizmasi da soyle oldu - neden boyle bas basbasayken gereksiz konular aciyosun falan demisti) veee bu bende cokca bi suphe uyandirmisti, ki o dogrusunu yapti ama ben cok kiskanc bi insanim ogrenmek istedim.. bide gercekten iyi tanimiyodum onu.. cikmaya basladiktan 2 hafta kadar bi sure sonra ben evime yani yurtdisina donmem gerektigi icin artik gozum onun uzerinde olamadigi icin ondan facebook sifresini vermesini istedim ama o israrla vermek istemedigini soyledi.. nedeni ise daha cok erken oldugunu dusunmesiymis.. ben kendi acimdan hakli oldugumu dusunuyorum cunku eger ki hhergun gordugum biri olsa asla istemem, yalniz o orda ben burda mecbur, onu bi sekilde daha yakindan tanimam lazimdi.. vermedigi ve bazi sevmedigim tavirlari yuzunden ondan ayrilmak istedigimi soyledim ve o ogun bugundur geri hic bisey yazmadi.. ve galiba oyuzden simdi cok buyuk bi pismanlik yasiyorum.. pismanligimin nedeni onu unutamadigimdan, hani beni kayip etmekten korkmadi gibime geldi.. acaba hic sevmedi beni yalnizca sansini mi denedi diye cok dusundum.. yurtdisina gelmek icin falan.. oyleyse allah onu bildigi gibi yapsin.. oyle asik edipde birden yok olmasi cok koyuyo..

(((
simdi ne yapmaliyim lutfen yardim edin...