acı çekiyorum

Bizim hikayemiz orta okuldan başlıyor aslında.. beni orta okuldan beri seviyormus lisede açıldı duygularımdan emin degildim ama onun yüregini insanligini cok sevmistim 5 ay beklettim ve çıkmaya başladık.. 5 yıl oldu ve o degismeye başladı Üniversite cevresi arkadasları etkiledi belki de.. tanıyamadıgım bi insana dönüştü beni ucan kustan kıskanan adam kendisi kız arkadaslar edindi arkadas grubu kurdu ve asla yapmaz dedigim bisey yaptı eski sevgilisiyle (4.sınıftaki) konusmalarını yakaladim kızla iletisime gectim aramizda bisey yok zor zamanimda yanimda oldu sadece dedi ama ben bu yalanla sarsıldım ona şartlar sundum bana asla yalan söyleme dedim düzelmeye çalıstım aralarında bisey yokmus nasılsa diye kendimi avutmaya çalıştım unutmaya calıstım ama hep icim icimi kemirdi daha sonra bi yalanını daha yakaladim kız arkadaş grubuyla doğum günü kutlamasına gitmis ve belki daha yakalamadigim bi sürü yalan var.. bitti dedim senin sevgin de bitmis benim sevdigim adam degilsin degistin dedim ve o hic bir caba göstermedi gitme degisicem demedi sadece eskisi gibi seviyorum ama artik yüzüne bakacak yüzüm yok eskisi gibi olamayiz bana güvenemezsin artık dedi gercekten seven insan sevdiği icin caba gostermez miydi.. o seni sevmiyosa sen hic umursama diyorum zaten seni bir nevi aldatti sayılır diyorum ama icim aciyo cok özlüyorum

Insan toplu halde yaşayan bir canlıdır .İletişim insan iliskilerinin özüdür. Insan sosyal bir varlık olduğu için başka canlilarla iletişim kurmak zorundadır. Bu mecburiyettir. Üniversiteye giden adamın tabiki kız veya erkek arkadaşları olacak onlarla bir yerlere gidecek. Bunda garip olan ne var ? Siz bu kadar normal bir olayı bile sorun yapiyorsaniz bu adam yalan söylemek zorunda kalır .

İşte aynı şeyi ben yapsam o kaldıramaz .. Ayrıca bana karşı dürüst olsa gereken anlayışı göstericektim ama o yalanı seçti

Kendimi tam olarak ifade edemedim 5 yılda cok sey yaşadık cok kavga ettik baristik ama bu basit bi kıskançlık değil basit bi kıskanclik icin 5 yillik iliskimi bitirmem zaten sorun şu ki güvenimi sarsacak şeyler yaptı beni çok kırdı ve düzeltmek için caba göstermedi artık yüzüne bakamam dedi sessizce gitti veda bile etmedi ve belki su an ben onun umurunda bile değilim ama ben her an onu düşünüyorum

Neredeyse aynı şeyleri yasamiz canım.
Bizde 4 senedir çıkıyorduk ve o bu sene universteye başlayınca bambaşka bi insana dönüştü.
Bi sürü şey oldu ve hiz ayrıldık geçen hafta. Erkek Milleti iki kız görmeyedursun kendilerine şaşıryorlar.
Kız arkadaş grubu oldu falan demssin seni çok iyi anlıyorum normalde normal karsilanacak şeyler iliskimizde o kadar anormal karsilaniyorduki.
Bence seviyosan eğer bırak arkadaşları olsun senden gizli yapmasi daha mı iyi. Bak biz ayrıldık ayrildgimz dakka çevresinden eklemedigi takip etmediği kız kalmadi. Sende onun arkadas ortamina gir. Herşeyi birlikte yapın bence yoksa barismaniz sonucunda da bu tür şeyler devam eder

Back
X