- 30 Ekim 2023
- 574
- 1.256
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkma teklifine erken diyip nude nasıl ikna oldun ? Bir de senin yaşadıklarının doğru olduğunu sorgulamaya başladım.Arkadaşlar lütfen yargılamayın büyük yanlıştı biliyorum ama nolur napmam lazım birkaç gün önce instagramdan biriyle konuşuyordum çocukla güzel gidiyorduk.Gece işten geldim yaşadığım olayları anlatırken birden,çıkma teklifi gibi bir şey etti ben de erken dedim felan,sonra cinsellikle aşkı beraber istediğini söyledi buraya kadar her şey okeydi ta ki benden nude isteyene kadar ben de acaba inanır mı diye fake nude attım inandı sonra devam ettik ta ki olanı anlayana kadar.Dürtüsel davrandım ve pişman oldum bana yaymayacağını olanın burda kalacağını dedi sizce inanmalı mıyım yaysa da bir şey olmaz fake nude zaten ama adımın böyle bir şeyle anılmasını istemiyorum.
Konu sahibi hiç mastürbasyon yapmadığını, utandığını yazmıştı bir başka konusunda. O yüzden bastırılmış duyguların, dürtülerin yansıması bu.1- Flört ve fuckbuddy ayrımı yapamıyorsun.
2- Madem muhakeme verilerinden yoksunsun o zaman "soyadının ve akrabalarının olmadığı yan bir hesap kullan, kamudan olduğuna emin olmadığınla konuşma çünkü riskli davranıyorsun "
3- Libidonuda mast. yaparak dengede tutmalısın.
Neyse çok yargılamayalım herkesin bir hatayı en fazla 1 kez yapma hakkı vardır diyelim. Tekrarlamasın ders alsın yeterli. Bakalım sırada ne var. C ceyyceyy_ sende birşey yapmadan önce buraya sor bi daha yapıyım mı yapmıyım mı diye oldu mu cici kızKonu sahibi hiç mastürbasyon yapmadığını, utandığını yazmıştı bir başka konusunda. O yüzden bastırılmış duyguların, dürtülerin yansıması bu.
Bi daha ' dan sonra virgül var yalnız yanlış anlaşılma olmasın dsdhsa
Aynen öyle kesinlikle hatasız kul olmaz. Yapmadan önce danışması iyi olur.
Evet cinsellik ayıp tü kaka diyen bir ailede büyütüldüm vajinamı sadece banyo esnasında görebilirdim gerisi yasaktı 7 yıl kapalı kaldım zorla,yeni yeni yapıyorum mast ve öyle zevkli ki bu sayede biraz biraz uzak duruyorum erkeklerden.Konu sahibi hiç mastürbasyon yapmadığını, utandığını yazmıştı bir başka konusunda. O yüzden bastırılmış duyguların, dürtülerin yansıması bu.
Maalesef mastı yeni öğrendiğim için kendime de yeni itiraf ediyorum erkeklere bu yüzden yaklaşıyordum bir erkek ilgi bile gösterse libidom artıyordu zevk alıyordum o yüzden yeni yeni yapıp uzak durmaya başladım1- Flört ve fuckbuddy ayrımı yapamıyorsun.
2- Madem muhakeme verilerinden yoksunsun o zaman "soyadının ve akrabalarının olmadığı yan bir hesap kullan, kamudan olduğuna emin olmadığınla konuşma çünkü riskli davranıyorsun "
3- Libidonuda mast. yaparak dengede tutmalısın.
Kendi bedenini keşfetmeye başlaman güzel. Senin adına sevindim.Evet cinsellik ayıp tü kaka diyen bir ailede büyütüldüm vajinamı sadece banyo esnasında görebilirdim gerisi yasaktı 7 yıl kapalı kaldım zorla,yeni yeni yapıyorum mast ve öyle zevkli ki bu sayede biraz biraz uzak duruyorum erkeklerden.
Teşekkür ederim daha çok gelişmeye adadım artık vanessaya benzetilmek üzdü ve aklımı başıma getirdi ben okumuş mesleği olan bir kadınım ona benzetilmem büyük ayıp.Kendi bedenini keşfetmeye başlaman güzel. Senin adına sevindim.
Daha ne olacağı belirsiz partnerin fotoğrafına bakıp mast yaparsanızda manipüle olabilirsiniz.Maalesef mastı yeni öğrendiğim için kendime de yeni itiraf ediyorum erkeklere bu yüzden yaklaşıyordum bir erkek ilgi bile gösterse libidom artıyordu zevk alıyordum o yüzden yeni yeni yapıp uzak durmaya başladım
HaklısınızSenın eskı konularını hatırlıyorum. Dogru ınsan secımı yapamıyorsun, bunu kabul et artık. Neden ısrarla bı ılıskı pesıne dusuyorsun. Sureklı yanlıs secımler yapman senı degersız hıssettırır. Ilıskıyı oldurmak ıcın abuk subuk seyler yapmayı bırak artık. Zaten yanlıs ınsan sectıgın ıcın ılıskılerın olmuyor ama sende pek doğrusun dıyemem. Cunku daha ne ıstedgını bılmeden durtusel davranıp sacmalıyorsun.
Teşekkür ederimBir şey olmaz. Zaten fake fotoğraf göndermişsiniz. Bütün manyaklar x bana nude gönderdi diye fake bir nude paylaşabilir. Çok çok dert ediyorsanız linki kaybetmeyin, öyle bir terbiyesizlik yaparsa yapıştırırsınız. Bulamazsanız da Google images’da arama yaptırın çıkar. İnternete yüklenmiş hiçbir şey silinmez. Bu konuda sizin avantajınıza ama kimseye nude göndermeyin.