Acı çekiyorum:(

sancilipandora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
14
2
36
İçel Mersin
Merhabalar kızlar. Bu mesajı ağlayarak yazıyorum çünkü içimdeki acı geçmiyor. İki yıllık bir ilişkim vardı.30 yaşındayım ben.Klasik hayaller evlenecez , mutlu olacağız vb. Çok aşıktım ben ona.Hala da aşığım ya:( Ağustos ayında hiç bir sebep yokken güle oynaya telefonda konuşurken benden ayrılmak istediğini söyledi.Neden dedim.Mutsuzum senle sana aşık değilim anladım dedi. Tamam dedim.Ciğerim yana yana. Ama ruh gibi gezdim o süreden sonra. Arkadaş gibi yazmaya devam etti. Hal hatır sormaya.Meğer vicdanını rahatlatıyormuş. Başkası mı var dedim.Başkası için mi gittin dedim hayır dedi ama içime kurt düştü. Sosyal medya hesaplarından bir kızdan işkillendim. O kızın hesaplarına bakınca da nisan ayından beri bunların birlikte olduğunu gördüm. Bizim şarkımız dediğimiz şarkı artık onların şarkısı olmuş. Ben onu işte koşturmaca içinde sanarken o kızla birlikte türkiye turuna çıkmış. Bu resimleri görünce yıkıldım. Mesaj attım. Neden bana yalan söyledin diye hesap sormak istedim. İşitmediğim hakaret kalmadı. Kızla resimlerini yolladı bana öpüş koklaş. "sANA HİSSETTİĞİM ŞEY AŞK DEĞİLDİ BAK AŞK BU" dedi. Bir sürü resim. Sonra kız bana facebook üzerinden yine mesaj atıp biz birbirimize aşığız sen otur yan diye mesajlar attı. Sevdiğim adamı öperken çekindikleri resimleri yolladılar. Toparlanamıyorum. Nefes alamıyorum. Sürekli bağıra bağıra ağlıyorum. Psikiyatra gittim ağır depresyon dedi. İlaçlarla ayakta duruyorum. Bunu bana yapanın ikis enemi geçirdğim adam olmasına anlam veremiyorum. Hazmedemiyorum. Bugün yine sabahtan kız mesaj atmış bana. Yine resimlerini göndermiş. Ağlaya ağlaya aradım adamı neden ya neden yapıyorsunuz bunu yeter dedim. Beddualar ettim. Ben çektim sen daha beter çek dedim. Senin ahın kabul olacak olsa allah seni böyle mi yaratırdı dedi. Çok kötüyüm kızlar nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Böyle çirkin şekilde terkedeilmeyi hak etmedim ben kabullenemiyorum sürekli ağlıyorum

Merhabalar kızlar. Bu mesajı ağlayarak yazıyorum çünkü içimdeki acı geçmiyor. İki yıllık bir ilişkim vardı.30 yaşındayım ben.Klasik hayaller evlenecez , mutlu olacağız vb. Çok aşıktım ben ona.Hala da aşığım ya:KK43: Ağustos ayında hiç bir sebep yokken güle oynaya telefonda konuşurken benden ayrılmak istediğini söyledi.Neden dedim.Mutsuzum senle sana aşık değilim anladım dedi. Tamam dedim.Ciğerim yana yana. Ama ruh gibi gezdim o süreden sonra. Arkadaş gibi yazmaya devam etti. Hal hatır sormaya.Meğer vicdanını rahatlatıyormuş. Başkası mı var dedim.Başkası için mi gittin dedim hayır dedi ama içime kurt düştü. Sosyal medya hesaplarından bir kızdan işkillendim. O kızın hesaplarına bakınca da nisan ayından beri bunların birlikte olduğunu gördüm. Bizim şarkımız dediğimiz şarkı artık onların şarkısı olmuş. Ben onu işte koşturmaca içinde sanarken o kızla birlikte türkiye turuna çıkmış. Bu resimleri görünce yıkıldım. Mesaj attım. Neden bana yalan söyledin diye hesap sormak istedim. İşitmediğim hakaret kalmadı. Kızla resimlerini yolladı bana öpüş koklaş. "sANA HİSSETTİĞİM ŞEY AŞK DEĞİLDİ BAK AŞK BU" dedi. Bir sürü resim. Sonra kız bana facebook üzerinden yine mesaj atıp biz birbirimize aşığız sen otur yan diye mesajlar attı. Sevdiğim adamı öperken çekindikleri resimleri yolladılar. Toparlanamıyorum. Nefes alamıyorum. Sürekli bağıra bağıra ağlıyorum. Psikiyatra gittim ağır depresyon dedi. İlaçlarla ayakta duruyorum. Bunu bana yapanın ikis enemi geçirdğim adam olmasına anlam veremiyorum. Hazmedemiyorum. Bugün yine sabahtan kız mesaj atmış bana. Yine resimlerini göndermiş. Ağlaya ağlaya aradım adamı neden ya neden yapıyorsunuz bunu yeter dedim. Beddualar ettim. Ben çektim sen daha beter çek dedim. Senin ahın kabul olacak olsa allah seni böyle mi yaratırdı dedi. Çok kötüyüm kızlar nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Böyle çirkin şekilde terkedeilmeyi hak etmedim ben kabullenemiyorum sürekli ağlıyorum
ben bile ağladım buradan
terbiyesizler ...
insan ayrılır da adam gibi gider demi
yok resim göndermeler yok Senin ahın kabul olacak olsa allah seni böyle mi yaratırdı demeler
bu nedir:(
Allah yardımcın olsun arkadaşım..kurtulmuşsun ..zaman gelecek şükredeceksin..sabret..

konunu okudum ve inan çok üzüldüm.. öncelikle onların sana ulaşmalarını her yerden engelle canım kendine acı çektirme..
kafanı dağıtacak hobiler bul. gez dolaş. alışveriş için depresyonun en iyi ilacı diyolar ya durumun yoksa bi kaç iyi arkadaşınla sadece vitrin bakmaya bile çıkabilirsin.. rabbim sana ettiklerini onlara bir bir çektirir merak etme.. senin hayallerinle oynamışlar resmen ikisi bir olup.. başkasına aşık olduysan oldun adam gibi defol git yani nedir foto göndermeler falan.. hay allahım ya sinir oldum bak.. sen içini ferah tut elbet onlar da anlarlar hatalarını...

ya sen de çirkefleşeceksin ya da sosyal medyadan ikisini de engelleyeceksin.

sende onla olan resimlerini yeni tarihli gibi gönder biraz ortalık karışsın onunda içine kurt düşsün afedrsinde kurtulmuşun gizli pzvnkmiş o sevgili.sende yanyana öpüştüğünüz sarıldığınız ne varsa yolla.artık ben kurtuldum çöpünü sana bıraktım de en son.içinde kalmasın daha da tacize devam ederlerse savcılığa şikayet edersin.senle arkadaş gibi konusan kendi vicdanını rahatlatan amelini de onla rahatlatmış yani. sende dersin,benleyken senle kırıştırıyorsa. senleyken bakalım kimi bulacak diye.

Hic bi sekilde muhattap olma!engelle onlari heryerden sana ulasmalarina izin verme canim iyikide yuzunu simdi gostermis verilmis sadakan varmis hic uzulme gecicek,inan bana senin icin yanarken,onlarin mutlulugu uzun surmez merak etme allaha havale et..

ayrıca senle vicdanını rahatlamak için konuşmaya çalışşan adam yarın öbürgün o bozuk kadından tekme yiyince sana tekrar döncekmiş gibi kafanı da karıştırmaya acındırmaya çalışır kendini. öyle p... den beklenir.tüm geri dönüş yollarını kapa.

Oha ya size niye bunları yapmalarına izin veriyosunuz
Silin engelleyin ikisini de daha niye konuşuyosunuz
Siz acı çektikçe onların sadist ruhları besleniyor

Ben olsam kendi sağlığım için ikisini de engellerdim. Olaylardan uzaklaşın kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun. İnan yapanın yanına kar kalmıyor. Şükret daha da beterini yaşayabilirdin, karakter yoksunu o adamla 1 gün daha fazla geçirmediğin için şükret. Hayatta önemli olan sensin, senin değerini ne o eski sevgilin, ne de hayatına kaynak olmaya çalışan kız belirleyemez, sen dik dur iletişimi kes ve onları sakın umursama... Bugünden sonra basit insanlara harcayacak 1 dakikan bile olmasın...

Merhabalar kızlar. Bu mesajı ağlayarak yazıyorum çünkü içimdeki acı geçmiyor. İki yıllık bir ilişkim vardı.30 yaşındayım ben.Klasik hayaller evlenecez , mutlu olacağız vb. Çok aşıktım ben ona.Hala da aşığım ya:KK43: Ağustos ayında hiç bir sebep yokken güle oynaya telefonda konuşurken benden ayrılmak istediğini söyledi.Neden dedim.Mutsuzum senle sana aşık değilim anladım dedi. Tamam dedim.Ciğerim yana yana. Ama ruh gibi gezdim o süreden sonra. Arkadaş gibi yazmaya devam etti. Hal hatır sormaya.Meğer vicdanını rahatlatıyormuş. Başkası mı var dedim.Başkası için mi gittin dedim hayır dedi ama içime kurt düştü. Sosyal medya hesaplarından bir kızdan işkillendim. O kızın hesaplarına bakınca da nisan ayından beri bunların birlikte olduğunu gördüm. Bizim şarkımız dediğimiz şarkı artık onların şarkısı olmuş. Ben onu işte koşturmaca içinde sanarken o kızla birlikte türkiye turuna çıkmış. Bu resimleri görünce yıkıldım. Mesaj attım. Neden bana yalan söyledin diye hesap sormak istedim. İşitmediğim hakaret kalmadı. Kızla resimlerini yolladı bana öpüş koklaş. "sANA HİSSETTİĞİM ŞEY AŞK DEĞİLDİ BAK AŞK BU" dedi. Bir sürü resim. Sonra kız bana facebook üzerinden yine mesaj atıp biz birbirimize aşığız sen otur yan diye mesajlar attı. Sevdiğim adamı öperken çekindikleri resimleri yolladılar. Toparlanamıyorum. Nefes alamıyorum. Sürekli bağıra bağıra ağlıyorum. Psikiyatra gittim ağır depresyon dedi. İlaçlarla ayakta duruyorum. Bunu bana yapanın ikis enemi geçirdğim adam olmasına anlam veremiyorum. Hazmedemiyorum. Bugün yine sabahtan kız mesaj atmış bana. Yine resimlerini göndermiş. Ağlaya ağlaya aradım adamı neden ya neden yapıyorsunuz bunu yeter dedim. Beddualar ettim. Ben çektim sen daha beter çek dedim. Senin ahın kabul olacak olsa allah seni böyle mi yaratırdı dedi. Çok kötüyüm kızlar nasıl toparlanacağım bilmiyorum.Böyle çirkin şekilde terkedeilmeyi hak etmedim ben kabullenemiyorum sürekli ağlıyorum
hala sevdiğim adam diyorsun ya pess.

Onları bu kadar kızıştıracak bir şey yapmış olabilir misin diye düşündüm bir an normal değil şu yaptıkları , hattını falan değiştirsen kusura bakma ama sende de suç var neden izin veriyorsun seni üzmelerine tedavine devam et o şahıslardan da uzak dur.

Onunla ilişkisi varken sana hal hatır sorduğu mesajları gönder kıza sende:KK59:
Bu ne çirkinlik ne pespaye davranışlar ya şaştım kaldım

Back
X