- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi TazeYumurta
3 hafta oldu geldi yüzüğü kendi verdi sen benim yanımda olmadın dedi, o verdikten 4 gün sonra ben gönderdim çünkü çözümü yoktu konuş konuş aynı yere dönüyoduk ve tek sorunumuz düğün tarihiydi yani benm için düğün tarihiydi, ailesi istemiyomuş ailem istemiyomuş gözümde yoktu çok seviyodum nelerine katlandım aşıktım her hakaretini herşeyini yuttum belkide hatalar üstüne hatalar yaptım ama tek istediğim onunla mutlu güzel bi hayat kurmaktı aldattı neler neler yaptı gene sevdim gene gene ve daha çok
ailesi her geldiğinde laf soktu herşeye rağmen ailemi susturdum aman boşverin aman duymayın kendimde gözümü kulağımı tıkayıp onu sevmeye devam ettim ayrıldık bitti hayatım dediğim adam sensiz olamam dediğim adam son tekmeyide vurdu ayrılırken bile aldattı ama ben ondan nefret edemiyorum onu unutamıyorum ve en acısı acı çekiyorum hemde çoookkkk

belkide çoğunuz hak etmişsin sen herşeyine göz yummuşsun diceksizniz ama gerçekten ben kör bi aşıktım 

ailesi her geldiğinde laf soktu herşeye rağmen ailemi susturdum aman boşverin aman duymayın kendimde gözümü kulağımı tıkayıp onu sevmeye devam ettim ayrıldık bitti hayatım dediğim adam sensiz olamam dediğim adam son tekmeyide vurdu ayrılırken bile aldattı ama ben ondan nefret edemiyorum onu unutamıyorum ve en acısı acı çekiyorum hemde çoookkkk