Acı çeksin, beni anlasın, beni yaktığı gibi yansın istiyorum...

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
yaklaşık 2 ay önce çok uzun süreli bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
Şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...

Son düzenleme:
yaklaşık 2 ay önce 2 senelik bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
Şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde, ygs hazırlık dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...

sana tam olarak neler dedi?

seni hiç sevmedim, yanında mutlu olmadım, mutlu olduğum tek şey senden faydalanmamdı dedi
ve daha birsürü hakaret...

ah kıyamam sana ya :25: sende keşke aynısını ona deseydin hatta daha ağır şeyler deseydin en azından rahatlardın sen ona saydıramadığın ve içine attığın için patlamaya hazır bi volkan gibisindir ilk tavsiyem içini rahatlat ve git ona bi güzel saydır başka türlü rahatlayamazsın bide faydalanma derken o kısmı pek anlayamadım canım :26:

yaklaşık 2 ay önce 2 senelik bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde, ygs hazırlık dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. Kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...

kendine daha güzel bir hayat kur
mutlu ol
anlayan anlar ileride merak etme

ah kıyamam sana ya :25: sende keşke aynısını ona deseydin hatta daha ağır şeyler deseydin en azından rahatlardın sen ona saydıramadığın ve içine attığın için patlamaya hazır bi volkan gibisindir ilk tavsiyem içini rahatlat ve git ona bi güzel saydır başka türlü rahatlayamazsın bide faydalanma derken o kısmı pek anlayamadım canım :26:

cinsel anlamda canım..
2 ay geçmiş, gerçekten saydırmak doğru bir fikir mi?

her iki taraf isteyerek birlikte olduysa bunun adı neden faydalanma olsun ki? kendinize ne acıyın ne de acındırın..

cinsel anlamda canım..
2 ay geçmiş, gerçekten saydırmak doğru bir fikir mi?

bi laf vardır içinde kalacağına dışarı çıksın daha iyi sonuçta sen kendini ona teslim etmişsin burda biraz hatalı buldum seni ama seni bu şekilde terk etmesi çok acımasızca biriyle falan çıkıyormu şimdi o şerefsiz hani o zaten sana yaptıklarını bin kat fazlasıyla ödeyecektir merak etme sonuçta bu etme bulma dünyası

Faydalanmak nedir ki? o anlar o mutluydu sen mutluydun ikiniz de birbirinizden faydalandiniz.. Bence tamamen iletişimi kes onunla. Önceden sevmiştir artık kurcalama.. sevgisi bitmis belli ki kabul et ve sadece uzak dur.. Sen onu mutsuz etme planı bile yaparken sürekli onu düşünmekten sadece kendini uzuyorsun.. ona küfür hakaret vs sadece kendini daha havalarda görmesini sağlar daha da şımarır.. sadece tamamen uzak dur

mahvetti beni ablam :(

hiç mahvolma canım
değmez böyle kanı bozuklara
ilerde karşına kimler kimler çıkar

kendini koyverme,günlerini zehir etme şu pislik için
elbet bir gün sana yürekten aşık,mert dürüst bir adam çıkar karşına
evlenir yuvanı kurarsın

o adam olmadık eski sevgilininde allah belasını verir elbet...

derslerine yoğunlaş o şerefsizide düşünme boşver gitsin üniversite sınavı bu sonuçta biraz kafanı dağıt ama sonra derslere kitaplara gömül derim :34:

hiç mahvolma canım
değmez böyle kanı bozuklara
ilerde karşına kimler kimler çıkar

kendini koyverme,günlerini zehir etme şu pislik için
elbet bir gün sana yürekten aşık,mert dürüst bir adam çıkar karşına
evlenir yuvanı kurarsın

o adam olmadık eski sevgilininde allah belasını verir elbet...

dimi en iyisi boşvermek :((

Artik dusunme. Bak 2 ay gecmis. Daha nice aylar gecer. Olmedigimiz surece herseyin ustesinden geliriz cok sukur. Onune bak. Sanma ki o pisman olmucak. Illa ki olucak ama gec olucak. Sen bundan sonra gelecegine bak...

seni öldürmeyen şey güçlendirir unutma...
ama sürüm sürüm sürünür inşallah o ayrı
bi kıza söylenir mi ya böyle şeyler

onu ardında bırak ve yoluna devam et. seni sevmeyen bir insana ne yapsan da canı acımaz, ama senin canın daha çok acır. geçti de, önüne bak..

Canimmmmm kendini hiiiiic uzme bende yasadim bunlari canini acitmak falan gec hepsini kendine ceki duzen ver hayatina devam et emin ol ileride daha iyileri cikiyor insanin karsisina daha kucuksun daha uni var ki evlilik uzak zaten. Ama sana sunun garantisini verebilirim boyle erkekler 6 aya kalmaz sana geri donup ozur doleyip yalvaracak cnku senden daha cok seveni daha iyisini bulamicak. Buna emin ol icini ferah tut kendine bak hayatina devam et 😊😊😊😊

Back
X