- 13 Temmuz 2012
- 788
- 41
- 118
yaklaşık 2 ay önce çok uzun süreli bir ilişkim bitti, o benim ilk sevgilimdi herşeyimin ilkiydi, daha önce böyle bir duygu yaşamadığım için neredeyse çoğu zaman çaresizce sevdim onu, resmen gözümde perde vardı ne kadar üzülürsem üzüleyim o yoksa bende yoktum, sanırım ben ona gerçekten aşıktım.. Yaz bitimi aslında o çoktan bitirmişti kafasında beni, ben hala olacağına inandım dayanamadım her seferinde yalvardım 2 ay önce o kadar ağır laflar etti ki, ben bu kadar seviyorken neden bile bile canımı acıtmıştı ki?
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
Şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...
Lütfen beni kötü yargılamayın ama ben onu okadar sevdim ki o benim saflığımı kullandı, o beni kullandı ve okadar canım acıdı , acıyorki...
Şimdi daha iyiyim o iğrenç sözlere rağmen, daha çok toparlandım, perdelerimi kaldırdım. Ama acı çeksin, beni anlasın istiyorum, bana yaşattıkları gerçekten çok zor şeyler, hele ki benim en güç dönemimde bunları yaşattı...
Ben ne yapacağım, her geçen gün içimde bir ateş.. kordan aleve dönüşüyor sanki, sanki birşeyler yapmam gerek, ben ne yapabilirim arkadaşlar, nasıl acıtabilirim canını, beni sevmeyen bir insanın canını...
Son düzenleme: