Öncelikle eşimin dayısının eşiyle aci günümüzde birbirimize girdikHatırlayan olur belki 3 gün önce görümcem vefat etti. Her akşam okuması oluyor. Eşimin yengesi beni sozlendigimden beri istemiyor herzaman beni küçük görür du. Hamile kaldım yüzüme bakmadı kendi çocuğu yok ilk torun benim kızım oldu diye neler neler yaptı. Bana çok kişi söyledi senin çocuğun var onun yok diye bunları yapıyor sana diye. Ama o da biliyor hep dua ettim yenge Allah'ım size de nasip etsin diye. Hamileyken bana millet içinde adam gibi ayakların var kocamn dedi Ogün uzuntumden sancilanmistim. Kızımı yanına yaklasmasin diye kaçıyor benim hakkımda konuşuyor neler neler. Lafı uzutmiyayim akşam okumada çay dagitirken yüzünü döndü bende al diye yalvaricak değilim onu geçtim sonra kolanya dağıtırken de biran eline telefonu aldı döndü diye yine es geçtim. Biranda okuma yerinde benim için terbiyesiz diye bağırmaya başladı ben aile terbiyesi almamışım beni kayınvalidem yada başkası döverek egitcekmis diye bağırmaya başladı bende bu acı gunumde cildirdim kes sesini ötede havla dedim. Herkesi doldurmuş bana çay vermedi şunu yaptı bunu yaptı diye. Ama kendi bana yüz çevirdi birde hep beni millete kotuluyormus herkes anlatıyordu. Sonra vefat eden gorumcemin kendi gorumcesi bana terbiyesiz sen git vs dedi. Bende ben bişey yapmadım kendi döndü dedim çok ağır laflar söylediler bende dayanamadim sen bana en başında kızım oldu diye bynlari yaptın deyince beni resmen gorumcemin kendi gorumcesi evden kovdu eşim geldi bu acı gunlerinde yengesine laf söyledi çok kötü olaylar oldu o kadar çok kötüyüm ki ben gorumcemin gorumcesine ne yaptım da bana bu kadar bağırıp kovdu. Üstelik eşimin yengesini cenazede görüp tanıdı onlar hicbisey bilmiyor ki. Şimdi birdaha okumaya gitmek istemiyorum ama kayınvalidem ve kayinpederim geldi sarıldı biz senin haklı olduğunu biliyoruz dediler ne yapmalıyım