Acı Hayat - Show Tv

esimin fanatik dizisi :) hic kacirmaz hatta pazartesi gunleri yemegimizi o diziye endeksli olarak daha erken yeriz

Benim Esiminde Fanatik Bir Dizisi Bu Arada Bende Mecburen Izlemek Zorunda Kaliyorum Ben Bu Dizinin Seslendirmesine Gicik Oluyorum Hele O Nerminin Aglamakli Sesine Uyuz Oluyorum Yaaa ...

bende mecbur olduğum için bakıyorum bu diziye.benim eşimde hastası bu dizinin.hele o nerminin uyus uyus konuşması hareketleri yokmu ıııııııııı.gıcık oluyorumm..

Nermin’e kavuşan Mehmet’in tek dileği onu bir an önce hastaneye yetiştirmektir. Sevdiği kadını ölümün eline bırakmaya niyeti yoktur. Hemşireden durumu öğrenen Filiz telaşla olay yerine ulaşmaya çalışmaktadır. Bu arada kavga sırasında yaralanan Ender kendine gelir. Mehmet, Nermin’i kurtarabilecek mi? Onca acı ve gözyaşından sonra kavuşan aşıklar hayallerindeki düğünü yapabilecekler mi? İki asık gencin yürek burkucu hikayesi acı hayat son bölümüyle sizlerle...

alıntıdır

Ya olamaz yaaa...!! Hastasi oldugum dizi bu kadar ucuz bitemez yaaa :(((( Ya bu dizi konsept olarak cok iyiydi aslinda, ama final bölümünü cok berbat yapmislar, hic duyguu yok his yok,zorla agladim vallaaa...,neyin ne oldugu belli degil.. diziyi uzatmak icin ellerinden geleni yapmislar,ama hicbi halta benzememis bence... Cok hayal kirikligina ugradim.. ZAten su son 10-15 bölüm sacmalamaya baslamisti... Finalle beraber tam oldu...

Ben kenan imirzalıoglunu çok sevdigim için kaçırmadan izliyorum ama finali dün akşam çok saçma bi yerde bitti ya

Noldu kızlar öldüler mi aşıklar. Hiç izlemedim ama siz bu kadar tepki verdiğinize göre öldüler dimi.

iğrençti sonu salakça bitti...Nermin o kadar dayandı dayandı sonra öldü puhah..Sonunda mehmette kendini öldürmeliydii..Filizlen gitmemeliydi..Herkez ölseydi keşkee.Kavuşmuyolarsa ölsünler bananee yaa

Ya olamaz yaaa...!! Hastasi oldugum dizi bu kadar ucuz bitemez yaaa :(((( Ya bu dizi konsept olarak cok iyiydi aslinda, ama final bölümünü cok berbat yapmislar, hic duyguu yok his yok,zorla agladim vallaaa...,neyin ne oldugu belli degil.. diziyi uzatmak icin ellerinden geleni yapmislar,ama hicbi halta benzememis bence... Cok hayal kirikligina ugradim.. ZAten su son 10-15 bölüm sacmalamaya baslamisti... Finalle beraber tam oldu...

kelimesi kelimesine sana katılıyorum a.s

iğrençti sonu salakça bitti...Nermin o kadar dayandı dayandı sonra öldü puhah..Sonunda mehmette kendini öldürmeliydii..Filizlen gitmemeliydi..Herkez ölseydi keşkee.Kavuşmuyolarsa ölsünler bananee yaa

tam hayatı yansıtmışlar işte ben şmdiden kocamın başının eti yiyorum ölürsem evlenme diye:mymeka:

Back
X