Astoria'nın Mini Dizi & TV Filmi Önerileri

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
16.984
52.044
30
*LİSTE 12 MİNİ DİZİ & TV FİLMİNE ÇIKARILARAK GÜNCELLENMİŞTİR*

Skyler White

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
428
1.200
Bird Box güzeldi sonu biraz saçma geldi, yani kötü yerde bitti. Gerilim filmi öneririm. Belgesel olarak şifa vardı baya etkileyici. Dr tavsiyesi bu belgesel.

advers

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
2.992
3.389
Kedilere bulaşmayın (Netflix)
Kedi öldürmek ile başlayıp insan öldürmeye uzanan bir katilin anlatıldığı gerçek yaşanmış bir hikayeden bahseden 3 bölümlük mini belgesel-dizi

Hannaz

İki aslan annesi ❤️
Pro Üye
29 Aralık 2015
8.781
262.073
Marie Kroyer , yeni izledim , film gerçekten çok güzel , gerçek yaşam hikayesini anlatıyor .

Benaslindayoum

Sabır da yorulur...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
5.872
6.950
Ben de yakın zamanda Unbelievable'ı izledim. Oldukça etkileyici bir mini dizi. Mindhunter'ı izleyip sevdiyseniz bunu da seversiniz. Birkaç güncelleme yapayım ben de buraya eklenenlerle.
Merhaba şu serial killer yani seri katilleri anlatan belgeselleri turkce altyazili ve uye olmadan nerden izleyebilirim. Turkce altyazili bulamadim

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
16.984
52.044
30
Merhaba şu serial killer yani seri katilleri anlatan belgeselleri turkce altyazili ve uye olmadan nerden izleyebilirim. Turkce altyazili bulamadim

Ben çoğunlukla Netflixten izlediğim için diğer siteleri çok bilemiyorum. Torrent kullanmayı biliyorsanız oradan ulaşmanız mümkün.

Benaslindayoum

Sabır da yorulur...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
5.872
6.950
Ben çoğunlukla Netflixten izlediğim için diğer siteleri çok bilemiyorum. Torrent kullanmayı biliyorsanız oradan ulaşmanız mümkün.
Bilmiyorum ya.. aslında internete yazınca karşıma cikiyo belgeseller ama yabancı dilde çoğu sitede, alt yazılı bile bulamadım.. netflix de varsa üye olayım artık.birde netflix de turkce altyazili secenegi varmı bu belgeseller de . teşekkürler cevap için

astrojurnal

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
14.679
46.787
38
çok sevdim bu başlığı..
ben de bir ekleme yapayım:
the queen's gambit - netflix
ben çok sevdim. biraz ağır akmakla beraber beni sıkmadı.

Zygomaticum

O yaz hiç, hiç gelmez...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
269
159
26
dekalog,the night of,the lost room,band of brothers.. Aklıma ilk başta gelenler önerebilirim herkese

Birgaripanne

Sevda kalptendir.
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
5.113
12.766
Canim bahsettigin film TRAPPED(Kapan)
Canim evet baktim buna benziyordu ama kadini kendi evlerine goturuyorlardi sadece bebek yada fidyeydi amac galiba hatta kadin filmin sonuna dogru kaciyordu telefon kulubesinden polisimi ne ariyordu geldiklerinde ise kadin yoktu en yakin evleri arastiriyorlardi

Nevermindjustsmile

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
1.123
987
Canim evet baktim buna benziyordu ama kadini kendi evlerine goturuyorlardi sadece bebek yada fidyeydi amac galiba hatta kadin filmin sonuna dogru kaciyordu telefon kulubesinden polisimi ne ariyordu geldiklerinde ise kadin yoktu en yakin evleri arastiriyorlardi
Buna benzer o kadar çok kacirilma hikayesi varki, sahneyi söylemeden bilemem canim,herhangi bir kesit yada.. Yada şunu yap, madem kapan filmine benziyo ,bu filme girip altindaki diger sonuclardan benzeri filmlerinden bakicaksin..

Birgaripanne

Sevda kalptendir.
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
5.113
12.766
Buna benzer o kadar çok kacirilma hikayesi varki, sahneyi söylemeden bilemem canim,herhangi bir kesit yada.. Yada şunu yap, madem kapan filmine benziyo ,bu filme girip altindaki diger sonuclardan benzeri filmlerinden bakicaksin..
Tesekkur ederim canim baktim ama fazla arastiramadim tekrar dikkatlice bakayim

X