acı intihar ve ayşegül

The first Barış and last diye yazdırmış koluna dövme olarak...
Bu cümle bile çok şeyi ifade ediyor.
Barış onda saplantı olmuş.Ya o ya hiçbiri dye bakmış olaya.
O da olmayınca ölüme gitmiş.
Sevmek herzaman karşılıklı değildir.İnsan severken aklının bir köşesinde kaybetmek de olmalı.

ayşegülü anlıyorum aslında bazı insanlar böyledir sevdiğini başkasıyla paylaşamazlar bende öyleydim halada öyleyim..
daha eşimle arkadaşken o bilmiyordu onu sevdiğimi anlıyordu sadece arkadaş ortamında tanışmıştık zaten ben ilk görüşte aşık olmuştum hiç beklemediğim bir anda çıkmıştı karşıma :)
ve onun tlfnunda sevdiğim oyunlar vardı oynucam bahanesyle alıyordm gelen msjları sliyordum hani bütün arkadaşlarımızda nerdeyse ortak buna msjlar geliyordu eşiminde alışkanlığı isim soyisim olarak kaydeder herkezi tanıdığım kızlardan msj atanlar oluyordu nbr diye fln yada napıyorsun nerdesn gbisinden tek tek hepsni biyerde bulup tekme tokat kafa göz dövüp yolluyordm bdha eşme slm veremyrlardı tabi cahillk bunlar övünmüyorm çocukluk yani saçma sapan br dnemdeymşim
sonra beraberliğimz başladı nşanlandık bi ara ayrılıyor gbi olduk ayrılmaktan çok ya başkasına giderse diye düşündüm ve kalbime bıçak saplanıyordu resmen çok kötü bir drum yani alkol kullanan bir kızmş ztn sık sık mantıklı düşünememştr ve hayatnı okudum da kızın kaybetcek brşeym yok diye düşünmş sanırm ..
Nur içinde yatsın ne diym..

Son düzenleme:
Allah günahlarını affetsin inş. çok acı bir durum bazı insanla saplantı yapabiliyor işte maalesef ne yaşandığı da bilinmez ki. Benim yakın erkek arkadaşım iki defa intihara etti iki defa zor döndü hayata benzer kız arkadaşı ile ilgili sorundan dolayı inanın neşeli gözükseler de içlerinde fırtına kopuyor kolay kolay atamıyorlar bazı olguları depresyon geçirdi ilaçlar kullandı hala da tam düzelmedi ama şimdi bu olayın etkisi de oldu mazlum efendi adam kadınlara acımamaya güvenmemeye aslında çevresinden çok kendisine zarar vermeye başladı onu da tam toparlayacaz inşallah.

ahh ah..takıntılı olduğu adama attığı mesajları yayınlamışlar. Dövmesini yaptırdığı Barış takıntılı olduğu kişi değilmiş.hatta saplantılı olduğu kişiye son mesajlarında "Barışın dövmesini yaptırdım ama ona aşık değilim" demiş. Üzüldüm, facebookuna bakınca daha da üzüldüm. "Bazen 3.kat yetmez..."

işte bende bunu söylüyorum ama burda herşeyde olduğu gibi çok acımasızca yorum yapanlar var acizlik olarak görenler konuyu dine bağlayanlar neyse hep aynı muhabbetler.

aslında burda çok çelişkili bişey var facesinde herkes sen hala barışa aşıksın yazmışlar yorumlarında öyle..dövme yaptırmış fakat o gece msj attıgı adam farklı bi adam enteresan sn yazınca şimdi farkkettim bak :/

Psikolojik sorunları varmış, yazık, göçtü gitti bu dünyadan, arkasından atıp tutmayalım arkadaşlar, Ölmüş ötesi mi var?
Allah affetsin

Face de biri de sen hala barışa aşıksın yazmış.O da aşk yetmez mi yazmış ne..
Ben bu kızımızın madde kullandığından da şüphe ediyorum :26:
Zaten alkol bağımlılıı da varmış.

Kızın hayatı travmalarla,psikolojik hasarlarla dolu Üzücü...
Ancak adamın yapabileceği bir şey yokmuş..Kimse karşısındaki kişi intihara meyilli diye ilişkisini sürdürmek zorunda olamaz,olmamalı da...

Allah affetsin.

arkadaşlar facesine nasıl bakıyorsunuz,merak ettim :26:

İntihar Kİme çözüm olmuşki sanki......?????
Bu dünyanın güzelliklerini göz ardı ederek canlarına kıydıkları yetmiyormuş gibi bir de öbür dünyalarını karartıyorlar.....
Tamamen cehhennemi seçiyorlar maalesef.............

arkadaşlar facesine nasıl bakıyorsunuz,merak ettim :26:

kadesa facebook a ismini soyadını yazınca çıkan listede biraz aşağı in izmirde yaşıyor profilinde fotoğrafı var bulursun..

bi arkadaşımız madde kullanımı demiş, sms lerden birinde "kaç şırınga soktum haberin var mı"tarzında bir mesaj okudum sanırım kullanıyormuş.

asıl saplantılı olduğu kişinin adı Kaan olması gerek bu arada.smsleştiği yani

canım teşekkür ederim,kızlar baktık deyince merak etmiştim..ben de bakayım şimdi..çok üzücü bir olay...

Soyadı neymiş peki :26:

linki silmek zorundayım..

Son düzenleme:

faceden begenilerine felan baktım ne barış ne kaan diye birini görebildim çok merak ettim olayın iç gerçeklerinii çok üzücüüüü

baktım biraz daha çok üzüldüm.gencecik kız hayatını mahvetmiş ya..zaten intihardan önce baya salmış kendini belli..çok kötü..

kim için ne için takıntı mı bilmem ama bildiğim tek şey cana kıymaya değmeyeceği..Allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…