The first Barış and last diye yazdırmış koluna dövme olarak...
Bu cümle bile çok şeyi ifade ediyor.
Barış onda saplantı olmuş.Ya o ya hiçbiri dye bakmış olaya.
O da olmayınca ölüme gitmiş.
Sevmek herzaman karşılıklı değildir.İnsan severken aklının bir köşesinde kaybetmek de olmalı.
ahh ah..takıntılı olduğu adama attığı mesajları yayınlamışlar. Dövmesini yaptırdığı Barış takıntılı olduğu kişi değilmiş.hatta saplantılı olduğu kişiye son mesajlarında "Barışın dövmesini yaptırdım ama ona aşık değilim" demiş. Üzüldüm, facebookuna bakınca daha da üzüldüm. "Bazen 3.kat yetmez..."
ahh ah..takıntılı olduğu adama attığı mesajları yayınlamışlar. Dövmesini yaptırdığı Barış takıntılı olduğu kişi değilmiş.hatta saplantılı olduğu kişiye son mesajlarında "Barışın dövmesini yaptırdım ama ona aşık değilim" demiş. Üzüldüm, facebookuna bakınca daha da üzüldüm. "Bazen 3.kat yetmez..."
arkadaşlar facesine nasıl bakıyorsunuz,merak ettim :26:
kadesa facebook a ismini soyadını yazınca çıkan listede biraz aşağı in izmirde yaşıyor profilinde fotoğrafı var bulursun..
bi arkadaşımız madde kullanımı demiş, sms lerden birinde "kaç şırınga soktum haberin var mı"tarzında bir mesaj okudum sanırım kullanıyormuş.
asıl saplantılı olduğu kişinin adı Kaan olması gerek bu arada.smsleştiği yani
kadesa facebook a ismini soyadını yazınca çıkan listede biraz aşağı in izmirde yaşıyor profilinde fotoğrafı var bulursun..
bi arkadaşımız madde kullanımı demiş, sms lerden birinde "kaç şırınga soktum haberin var mı"tarzında bir mesaj okudum sanırım kullanıyormuş.
Soyadı neymiş peki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?