Bu siteye tekrar girmeyi düşünmüyordum ama dayanamadım. Son bir ay içinde yaşadıklarım beni mahvetti. Kanamaları durdurmaya çalışırken başıma gelceklerden habersizmişim. Son olarak kahverengi akıntım geçmiyo diye hastanede yatmıştım 4 gün. Pazartesi çıkmadan önce doktorum ultrasona aldı ve şok bebeklerin suyunda hızlı bir çoğalma var hemen detaylı bir ultrasona yönlendirdi. Ambulansla gittik muayeneye ve bi şok daha bebeklerimde ikizden ikize kan transfüzyonu varmış. Hiç beklemeden çapada bi profesöre yönlendirdi. Aynı gün randevu alındı biz ertesi gün çıktık yola. Nişantaşı'ndaki muayenehanesine gittik. Lazer operasyonundan bahsetti . Müdahale edersek %80 ikiside yaşar dedi. Etmezsek bebeklerin ikiside ölür dedi herşeyi kabul ettik çapaya gittik orda da kontroller devam etti falan bebeklerin durumları hariç herşey iyiydi. O gece yattık ertesi gün ameliyata gircek başka bi doktor kontrol etti beni ve malesef bebeklerimin ikisinin de kalbi durduğu anlaşıldı. Söylenebilcek hiçbirşey kalmamıştı. O acının üstüne aynı gece sunni sancı ile doğum yaptım o da yetmezmiş gibi içimde parça kalmıştı ve kürtaj oldum. Salı gecesi 3 kalple girdiğim hastaneden cuma günü tek kalple çıktım. Bu benim ikinci düşüğüm 3 evladım da melek oldu Allah oğluma ömür versin