Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyordu eminim ama bende cok ustune gittim pismanim ama is isten gectiGerçekten sevdiyse çeker aşk acısı çekmenin kadını erkeği olmaz ama bir anlık sinirle sizi terkettiyse bence o kadarda sevmiyormuş.
Nedir peki sizi bir anda silmesinin sebebi?Seviyordu eminim ama bende cok ustune gittim pismanim ama is isten gecti![]()
KiskanclikNedir peki sizi bir anda silmesinin sebebi?
Sizi kıskandığı için mi sizden ayrıldı?Kiskanclik
CekerlerErkeklerde ask acisi ceker mi 2 yillik iliskiyi bitirdi ama benim yuzumden oldu cok seviyorduk bi anlik sinirle bitirdi sildi herseyi ve kac gun oldu hic arayip sormadi sizce oda aci cekiyo mudur?![]()
Evet ama bende cok ustune gittim sinirlendi bende sinirlendim cok sinirli oluyo bazenSizi kıskandığı için mi sizden ayrıldı?
Keske oyle olsa bitti dediyse bitti fotolarimizi bile silmisCok kariyetli gururlu bi sevgilim varfi.bitti dedi tamam dedim...aramadim ve "bitti demekle bitmezmis.kafada bitmiyor" dedi geri gelmisti...sakin arama.o zaman bence ozlem duyar merak eder.
O zaman siniri geçince barışırsınız takma kafana.Gerçekten seviyorsa mutlaka arar.Evet ama bende cok ustune gittim sinirlendi bende sinirlendim cok sinirli oluyo bazen
Normal.tabii silecek....Keske oyle olsa bitti dediyse bitti fotolarimizi bile silmis
Bi kere dusmustum pesine zor kabul etmisti zorlaeğer suç sendeyse, inadından aramıyordur, burnun sürtsün geri dön yalvar yakar istiyordur. aramıyor diye acı çekmeyecek değil, seviyorsan peşine düşersin sende.
Kac gun gecti hala sinir mi kalirO zaman siniri geçince barışırsınız takma kafana.Gerçekten seviyorsa mutlaka arar.