• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı

konuyu detaylı anlatmadığınız için yorum yapmak zor. erkekler acı çeker ya da çekmez diye genelleme yapmak doğru değil. kişiye göre değişen bir durum. naptınız kalbini mi kırdınız? öyle hissediyorsanız özür dileyin affetmesi için uğraşın ama illaki bitirmişse kafasında yapacak bir şey yok.

konuyu detaylı anlatmadığınız için yorum yapmak zor. erkekler acı çeker ya da çekmez diye genelleme yapmak doğru değil. kişiye göre değişen bir durum. naptınız kalbini mi kırdınız? öyle hissediyorsanız özür dileyin affetmesi için uğraşın ama illaki bitirmişse kafasında yapacak bir şey yok.
Bi kere yine ayrilmistik o zaman ben cok yalvarmistim zorla kabul etmisti sevgisinden suphem yok ama aramaz bidaha biliyorum yine yalvarsam bu defa hic affetmez niye boyle yapiyo bilmiyorum bu defa ben yalvarmak istemiyorum

Bi kere yine ayrilmistik o zaman ben cok yalvarmistim zorla kabul etmisti sevgisinden suphem yok ama aramaz bidaha biliyorum yine yalvarsam bu defa hic affetmez niye boyle yapiyo bilmiyorum bu defa ben yalvarmak istemiyorum

yani ne yaptınız da bu kadar kızdırdınız bilemiyorum ama hatalıysanız affettirmeye çalışın madem ayrılmak istemiyorsunuz. ama zorunuza gidiyorsa ya da hata tamamen sizde değilse kendinizi süründürmenin de bir alemi yok.

Kac gun gecti hala sinir mi kalir
Ama tatlım sen olayı net bir şekilde anlatmıyorsun ki bizde ona göre yorum yapalım.Kıskançlık yüzünden ayrılmışsınız ama tam olarak olay nedir,senin hatan varsa eğer tam olarak ne yaptında ayrıldı,aramayalı kaç gün oldu yani bu detaylar önemli.Öyle bir hata yapmışsındır ki mesela aşkından ölse gene aramaz yani biz bu ayrıntıları bilelim ki yorumlayalım,böyle bilemeyiz.

hatalı sensen çekmez. hatalı oysa lan yalnız kalıyorum biraz zorlayım der affettirmeye çalışır olumlu yanıt alamazsa yine çekmez :) pek çekmiyolar yani...

Ben kardesimin sozlusuyle ayrilmisti bir ara o zaman sozlu degillerdi, hungur hungur agladigini aglamaktan konusamadigini bilirim..

yani ne yaptınız da bu kadar kızdırdınız bilemiyorum ama hatalıysanız affettirmeye çalışın madem ayrılmak istemiyorsunuz. ama zorunuza gidiyorsa ya da hata tamamen sizde değilse kendinizi süründürmenin de bir alemi yok.
Nasil affettircem bilmiyorum msj atsam cevap vermez ego tavan yapar o dondun istiyorum kendiliginden

hem hatalıyım hem de gelsin kendi sırnaşsın istiyosunuz da o iş zor sanki biraz:) ortak arkadaşınız yok mu haber aldığnız?

Bence erkekler ask acisi cekmez.
Eh belki bi kaci ceker, oda su cagda hic yok kadar az.

Nasil affettircem bilmiyorum msj atsam cevap vermez ego tavan yapar o dondun istiyorum kendiliginden

Böyle bir erkek değil böyle bir insan bulursan hata karşısında kendiliğinden dönen haber ver bize de...

Hata sendeyse mesaj atarak affettirmeye çalışman olmaz, adam yine sinir olur. Böyle şeyler yüzyüze yapılır, yok yüz yüze gelmek istemiyorsa karşı taraf o zaman pekala kadınlar da sevdikleri erkeğe jest yapabilir.

Böyle bir erkek değil böyle bir insan bulursan hata karşısında kendiliğinden dönen haber ver bize de...

Hata sendeyse mesaj atarak affettirmeye çalışman olmaz, adam yine sinir olur. Böyle şeyler yüzyüze yapılır, yok yüz yüze gelmek istemiyorsa karşı taraf o zaman pekala kadınlar da sevdikleri erkeğe jest yapabilir.
Nasil bi jest

meyve sepeti gönderebilirsiniz mesela iş yerine, evine, yine aynı şekilde pişmanlığınızı dile getirdiğinizi belirten bir ses kaydı olabilir şık bir kutunun içine koyarsınız sevdiğiniz birlikte olduğunuz resimleri ekleyebilirsiniz, çiçek yollayabilirsiniz notla birlikte yada hoşuna gidecek başka bişey yapabilirsiniz

meyve sepeti gönderebilirsiniz mesela iş yerine, evine, yine aynı şekilde pişmanlığınızı dile getirdiğinizi belirten bir ses kaydı olabilir şık bir kutunun içine koyarsınız sevdiğiniz birlikte olduğunuz resimleri ekleyebilirsiniz, çiçek yollayabilirsiniz notla birlikte yada hoşuna gidecek başka bişey yapabilirsiniz
Bunlardan hic anlamaz ki o

Bunlardan hic anlamaz ki o

Bence herkes jestleri sever gerçi erkekler biraz odunlar. Mesela sevdiği bir kitap, olabilir sevdiği film, bunların kapağına yazacağınız notlar, bir arkadaşım video çekmişti sokakta gördüğü insanlara x seni çok seviyor ve onu affet vs. Gibi sözler söyletmişti. Sevgilinizin ilgi alanını siz daha iyi biliyorsunuz bunun üzerine beyin fırtınası yapabilirsiniz.

Biz bunu nasıl bilelim güzel kardeşim.böyle bir sorunun yanıtını burada sağlıklı bir şekilde alman mümkünmü?sevgilinin sana olan duygularını en iyi sen bilirsin, sana değer verene değer vermelisin... Bekle sabret nys mutlaka sonunda öğrenirsin...

Back
X