Seninle asagida yukari ayni haftadayiz banada sat gore 5hafta dendi bende bugun gittim m.nevzat evet aceleciydi ama cmtsi olmasindan sanirim ben simdilik bir kez gittim haftaya tekrar gidicem bazi drlar cok titizdir ya onu yapma bunu yapma gibi bu dr da o yok rahat bi adam ve sanirim 1-2kez gittikten sonra surekliligine karar verebiliriz umarim hersey yolunda gider bendede saskinlik cok
ben acıbademde alihan bey'in iyi olduğunu duydum.Malesef bende acıbademe gidip memnun kalmayanlardnım.Sanki devlet hastanesinde gidip muayne oluyormuş hissi verdi.
ismail beye gidebilirsin illa ki tüp bebek olması gerekmiyor benim de tüp bebek değildi.bence gitmelisin.
kızlar ben de doktorumu değiştirmeyidüşünüyorum.
international da murat yayla ya da moşe benhabibe gitmeyi düşünüyorum
bu doktorlara giden varmı? memnun kaldınız mı?
kızlar ben de doktorumu değiştirmeyidüşünüyorum.
international da murat yayla ya da moşe benhabibe gitmeyi düşünüyorum
bu doktorlara giden varmı? memnun kaldınız mı?
Alihan Özcana gidiyorum Bakirköy acibademde. Cook memnunum, Seker gibi doktor. Internetteki yorumlara göre gititm. Cok ilgili, güleryüzlü bi doktor. Tavsiye ederim![/Q
gamze mrb...uzun zamandır alihan beye giden birilerini bulmaya çalışıyordum.sen ne kadar süredir gidiyorsun ve hamilemisin? ben 5-6 aydır gidiyorum.bebiş düşünüyorum bu konuda çok destek oluyor sağolsun.Fakat çevremde Alihan beye giden kimse olmadığı için bazı konularda soru işaretleri oluştu kafamda.Alihan beyle ilgili sen ne düşünüyorsun? Mesela son muayenenin üzerinden 1 ay bile geçmeden tekrar gittim fakat bana uyguladığı tedavi sürecini verdiği ilaçları yani hiçbir şeyi hatırlamıyordu.gerçekten çok şaşırdım.en azından önündeki ekrana bakması yeterli olacaktı ama sil baştan her şeyi ben anlattım.sonrasında hatırladı beni.kullandığım ilaçtan sonra telefonla arayıp bilgi vermemi istedi ama bundada emin değilim beni yine yanlış hatırlarsa???? bunun gibi birkaç soru işareti var kafamda .bunların dışında gerçekten çok ii ve yardımsever bir doktor ama benmi yoğun bir anına denk geldim bilmiyorumsende yaşadığın süreci paylaşabilirmisin?
Alihan Özcana gidiyorum Bakirköy acibademde. Cook memnunum, Seker gibi doktor. Internetteki yorumlara göre gititm. Cok ilgili, güleryüzlü bi doktor. Tavsiye ederim![/Q
gamze mrb...uzun zamandır alihan beye giden birilerini bulmaya çalışıyordum.sen ne kadar süredir gidiyorsun ve hamilemisin? ben 5-6 aydır gidiyorum.bebiş düşünüyorum bu konuda çok destek oluyor sağolsun.Fakat çevremde Alihan beye giden kimse olmadığı için bazı konularda soru işaretleri oluştu kafamda.Alihan beyle ilgili sen ne düşünüyorsun? Mesela son muayenenin üzerinden 1 ay bile geçmeden tekrar gittim fakat bana uyguladığı tedavi sürecini verdiği ilaçları yani hiçbir şeyi hatırlamıyordu.gerçekten çok şaşırdım.en azından önündeki ekrana bakması yeterli olacaktı ama sil baştan her şeyi ben anlattım.sonrasında hatırladı beni.kullandığım ilaçtan sonra telefonla arayıp bilgi vermemi istedi ama bundada emin değilim beni yine yanlış hatırlarsa???? bunun gibi birkaç soru işareti var kafamda .bunların dışında gerçekten çok ii ve yardımsever bir doktor ama benmi yoğun bir anına denk geldim bilmiyorumsende yaşadığın süreci paylaşabilirmisin?
Canim ben 3 aydir gidiyorum Alihan beye. 5,5 aylik hamileyim.Evet cok yogun olmasindan dolayi her hastaya verdigi ilaclari hatirlamayabilir. Ben de her gidisimde soruyor, ne kullaniyorsun die teyit de etmek istiyor ekranla. Yanlis yönlendirme yapabilcek bi doktor diil cünkü ben ne zaman arasam dinleyip soru sorup emin olduktan sonra yönlendirme yapiyor.En ufak bi süphe de gel diyor ya da benim icimin rahatlamasi icin muayene ediyor. Benim icim cok rahat ona gittigim icin. Bebek ve sürecle ilgili güzel bilgiler veriyor. Yogun olsa bile acele ettigi hissini hic vermedi bana ki ben de cok dikkat ederim bunlara. sonucta acibademe gidioyrum, nie ilgilenmedi die düsünürüm. Daha önceki doktorumu da bu sebeple degistirdim. Ama Alihan bey hamile kalma alani ile uzman mi onu bilmiyorum . Bu konuyla ilgili bilgim yok .Arastirdin mi sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?