Acıbadem bülent tıraş mı, bahçeci cem çelik mi önerirsiniz?

Mirac440

Ümitvar olmak gerek...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
914
1.213
43
Merhabalar. Şehir dışından başlayacağız tedaviye ve maddi olarak da bi dahaki tedaviye Hazır olmadığımız için iyi sonuç alabileceğim bi yer olsun istiyorum haliyle. Bu iki doktordan hangisini önerirsiniz yardımcı olur musunuz?

Valla bende il dışından gidip gelicem bahçeciye cem.bey çok iyi biri bence önemli olan merkezin kalitesi bide rabbimin verip vermemesi herkes inşallah olumlu sonuç alır hangi doktora gidiyorsa

Ben acıbadem bursa şahin zeteroglu tedavi görmeye başladım..
Ilgisiz ve hiç bir şey i açıklamıyor.. Çok fazla muhatap olmadan işini yapıyor.. Çok sıra bekliyoruz her gidişte 1 saat falan..
Orda dondurulmuş embriyo var o yüzden mecbur kaldık orda devam etmeye..
Bidaha gidermiyim aslaaaa 😞

Merkezî iyi karar verin arkadaşlar bu çok önemli.. biz pişman olduk ama orda dondurulmuş embriyolarım var o yüzden son kez gideceğiz...

Bülent Traşı hiç düşünmezdim. Kendisini görmeden tedavi olmak istemiyorsanız uzak durun derim

Ben acıbadem bursa şahin zeteroglu tedavi görmeye başladım..
Ilgisiz ve hiç bir şey i açıklamıyor.. Çok fazla muhatap olmadan işini yapıyor.. Çok sıra bekliyoruz her gidişte 1 saat falan..
Orda dondurulmuş embriyo var o yüzden mecbur kaldık orda devam etmeye..
Bidaha gidermiyim aslaaaa 😞
Orda emriyonuz var diye mecbur degilsiniz ki. Disaridan bir doktora tedavi olup sadece transeferi oraya yaptirabilirsiniz

Ben belli bir merkeze gitmiyorum muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum trasferi yaptigi anlasmali bi yer var sadece

Bülent Traşı hiç düşünmezdim. Kendisini görmeden tedavi olmak istemiyorsanız uzak durun derim
Aa ben de bundan korkuyodum işte tam da. Hocayı göremiyorsak birebir ilgilenmiyorsa o zaman o kadar parayı hastanenin adına mı vermiş olucaz

Back
X