Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba doktorunuz kim acaba?Merhabalar ben bu ocak ayı içinde başladım Fulya Acıbademde henüz çok başındayız sayılır , yumurta toplama işlemim pazar günü yapılacak ama genel anlamda hastaneden de doktorumdan da çok memnunum.Doktorumu zaten Bir üniversitede çok sevdiğim ilişkilerimizin iyi olduğu bir dekan ve dekan yardımcılığı yapan çok kıymetli bir profesör tavsiye etmişti.Gözüm kapalı güvenerek gittim ve kendisinden de bu hissettiğim güvenin karşılığını fazlasıyla aldım.Bundan sonrası kısmet hayırlısı ile süreci yaşayacağız bakalım.
Merhabalar, doktor Ercan Baştu dan memnun kaldınız mı ? tedaviniz ne aşamada, bende gitmeyi düşünüyorum da fikirlerinizi ve sonuçlarınızı merak ettimMerhabalar Doktorum Ercan Bastu.Doktorunuzu seçmediyseniz gidip görüşmenizi tavsiye ederim cok nazik ve işini bilen sizi gereksiz prosedürlerle oyalamıyor diğer doktorlar gibi uzun uzun konuşup kafa karışıklığı da yaratmıyor .zaten verdiği güven duygusu yetiyor. Bu arada akademik geçmişinide okuyun Harward üniversitesinde yapmış bütün bilimsel çalışmalarını ve hala devam ediyor.
Merhabalar bende Ercan Bey'inMerhabalar, doktor Ercan Baştu dan memnun kaldınız mı ? tedaviniz ne aşamada, bende gitmeyi düşünüyorum da fikirlerinizi ve sonuçlarınızı merak ettim
Acıbadem fulya dr faruk buyru tarafından ilk tüp bebek denemem oldu. Hiç muayene etmeden hiçbir tetkik yapılmadan bir kere bile kan alınıp tahlil yapılmadan direkt yumarta toplayıp transfer işlemi gerçekleştirdiler. İlk deneme olduğu için bizim de acemiliğimize geldi. Su an brüksel tüp bebek merkezinde prof dr yücel karamanda tedavi görüyorum. Üç günde bir tsh bakılıyor muayene oluyorum ve tetkiklerim yapılıyor. Hayırlısıyla cumartesı günü transferim gerçekleşecek. Burayı görünce acıbadem fulya nın ne kadar ilgisiz ve başarısız olduğunu gördüm. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ercan beye tedavi için ne kadar ödediniz?
Muayene ücreti ne kadar tüp bebek.ücreti ne kadar tuttu?
Acaba size nasıl bir tedavi uyguladı 5 negatif var ben de de endometrisiz hastasiyim ayroca myom da var çok merak ediyorum ben de gideceğim ercan beye cumatretsiMerhabalar bende Ercan Bey'in
2 yıldır hastasıyım.2 başarılı ameliyat ve bu sene çok şükür tüp bebekle hamile kaldım ve Şubat'ta doğum yaptım.Kendisi hem insani yönden hemde meslek ilgisi ve bilgisi olarak çok başarılı bir doktor.Vakit kaybetmeden randevu alıp kendisini görmenizi tavsiye ederim.Benim hamile kalmam çok zordu, hem hashimato hastasıyım hemde adenomiyozis , endometriozis hastasıyken doğru tedavilerle gebe kaldım.Ümitsizlik hissetmeden ,doğru doktorla denemeyi bırakmayın.