Hangi hastanesi? Ben yeni evlendim şu an gebelik yok bir süre de düşünmüyorum ama yine de özel sigorta yaptırdım Allianzı tercih ettim. Acıbadem maslakta doğum yapmak istiyorum bende doktorum orda. 5 aydan önce gebeliği karşılamıyor allianz diğerleri 1 sene beklemek gerekiyor sanırım. Neden acıbadem sigorta?
Genel bır soru idi esasında tek bır konunyok.. Ben bakırkoyde bır prof gıtmeyı dusunuyorum.. Mesela prof için bır fark oluyormu.. Temınatlara neler dahıl limitli limitsz ucret.. Ve memnunıyet merak ettıgım noktalar
Hangi hastanesi? Ben yeni evlendim şu an gebelik yok bir süre de düşünmüyorum ama yine de özel sigorta yaptırdım Allianzı tercih ettim. Acıbadem maslakta doğum yapmak istiyorum bende doktorum orda. 5 aydan önce gebeliği karşılamıyor allianz diğerleri 1 sene beklemek gerekiyor sanırım. Neden acıbadem sigorta?
Acıbadem sıg. Sanırım taahutten önce bır gebelik olursa %50 ındırım uyguluyormuş .. Ben sebepsz ınfertılıte teshısı oldugu için net bır zaman yok..
Bakırköy dusunuyorum bende .. Memnunıyet oda sevımı vs nasıl onuda merak edyrm.. Cunku suıt odalarını bgnıorm cokca